Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2019 LG TV modellerine Çoklu Dil Desteği geliyor

Ana sayfa / Teknoloji Haberleri

Akıllı telefonlarda sık sık duymaya başladığımız yapay zeka televizyonlarda da kendini göstermeye başladı. Yeni nesil televizyonlarda yapay zeka desteği artık karşımıza çıkıyor. Yapay zeka desteği televizyonların yeteneklerinin artmasına yardımcı oluyor. Son olarak LG, yapay zeka desteği olan 2019 model televizyonlarındaki yeni özelliğini duyurdu. 2019 LG TV modelleri farklı dilleri algılayabilecek. LG Çoklu Dil Desteği özelliğini yeni nesil televizyonlarında uygulamaya başlıyor.

Game of Thrones 8. sezon su şişesiyle gündemde!

Tüm dünyanın ilgiyle izlediği Game of Thones 8 sezon final bölümüyle veda etti. Merakla beklenen dizinin finali pazar akşamı yayınlandı. Finale su şişesi damga vurdu...

2019 LG TV modelleri farklı dilleri algılayabiliyor

2019 LG TV modelleri derin öğrenme algoritmasıyla dikkat çekiyor. ThinQ yapay zeka platformuyla gelen televizyonlar yeni algoritması sayesinde içerikleri analiz edebiliyor. Bunun optimize edilmiş içerikler anlamına geldiğini söyleyebiliriz.

Sesli komut algılama özelliği ile gelen 2019 LG TV modelleri ile kullanıcı komutunu kumandaya konuşarak verebiliyor. Sahibinin ne söylediğini anlayan TV modelleri Türkçe, İngilizce, Fransızca, Portekizce, İspanyolca ve Rusça olmak üzere birçok dili destekliyor.

LG, kullanıcıların yalnızca seslerini kullanarak akıllı ev cihazlarını yönetebilmesini sağlamak için Open Connectivity Foundation (OCF) ile bir ortaklığa imza atmıştı. Bu ortaklık sayesinde elektrikli süpürgeleri, klimaları ya da çamaşır makinelerini de televizyondan kontrol edilmesini sağlıyor.

Yorum Ekleyin