Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2019 Mercedes-AMG A35 Sedan duyuruldu!

Ana sayfa / Otomobil

2019 Mercedes-AMG A35 Sedan New York Otomobil Fuarı’ndaki resmi tanıtımdan önce duyuruldu. Hatchback versiyonuyla Paris Otomobil Fuarı’nda karşımıza çıkan otomobil bakalım sedan modeliyle neler sunuyor?

Tesla Model 3, Avrupa’da kaç sattı? İşte son rakamlar…

Tesla Model 3 Avrupa satışları ile dikkat çekti. Avrupalı rakipleri ile kıyasıya bir rekabete giren elektrikli aracın şubat ayı verileri ortaya çıktı. Model 3, Avrupa'da kaç sattı? Kimleri geride bıraktı? Haberimizde...

İşte 2019 Mercedes-AMG A35 Sedan!

Paris Otomobil Fuarı’nda Mercedes-AMG, giriş seviyesi modeli olan A35 hatchback ile karşımıza çıkmıştı. 2.0 litrelik 302 beygir güç üreten otomobilin büyük kardeşi resmi tanıtımdan önce duyuruldu.

Reklam
Reklam

Aynı platform ve dört tekerlekten çekiş sistemini kullanacak olan otomobilin aks aralığı da hatcback kardeşiyle benzer seviyede. Henüz resmi rakamları açıklanmayan geniş bagaj hacmi ise sunduğu avantajlardan bir tanesi.

Otomobilin içerisi ise son derece şık. Spor koltuklara sahip olan otomobilde Mercedes’in yeni tasarım dili kullanılıyor. 5 farklı sürüş moduna sahip olan otomobilin içerisindeki ambiyans ışıkları ise sürüş moduna göre renk değiştirebiliyor.

7 ileri vitesli DCT şanzımana sahip olacak olan araç, Mercedes’in 4Matic sistemi sayesinde orantılı bir çekiş sistemi sunuyor. Bağımsız fren ve ayarlanabilir süspansiyon sistemi ise rahat bir sürüş veya performanslı bir sürüş için seçim yapmanıza olanak sağlıyor.

5 saniyenin altında sıfırdan yüze ulaşacak otomobilin diğer tüm detaylarının New York Otomobil Fuarı‘nda resmiyet kazanması bekleniyor.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam