Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2019 Mercedes-AMG C43 Sedan özellikleri belli oldu!

Ana sayfa / Otomobil

2019 Mercedes-AMG C43 Sedan daha keskin hatları ve daha fazla performansı ile dikkat çekiyor. İşte, Mercedes-AMG C43 Sedan özellikleri.

2019 Mercedes AMG GT videosu ortaya çıktı!

2019 Mercedes AMG GT ortaya çıktı! Hem videosu hem de fotoğrafları sızan 2019 AMG GT için pek çok detay da belli oldu. Yeni serisi motor ile AMG GT, çok daha güçlü olma iddiasında.

2019 Mercedes-AMG C43 Sedan neler sunuyor?

Cenevre Otomobil Fuarı 2018 etkinliğinde boy gösterecek olan Mercedes-AMG serisinin başarılı modeli, ikiz panjurlu tasarıma sahip mat renkli iridyum gümüş yeni AMG ızgarası ile oldukça şık gözüküyor. Yeni tampon tasarımı da artık daha gövdeli. İşlevsel yan hava perdeleri ve gümüş krom detaylar da dikkatlerden kaçmıyor. Arka tarafta da spoyler gövde rengine boyalı gelirken, parlak krom detay burada da kullanılmış.

Gösterge panosu da oldukça şık olan modelde çift 12.3 inç ekran opsiyonel, 10.25 inç medya ekranı ise standart geliyor. Dokunmatik ekranlar oldukça büyük kolaylık sunarken AMG tasarımı ve sesli kontrol de sunulanlar arasında.

AMG tarafından geliştirilmiş olan 3.0 litre V6 biturbo motor ve 23 beygir ekstra sağlayan büyük turbo kompresör ile toplamda 385 beygir güç ve 6100 devir elde ediliyor. Çoklu vites küçültme desteği ve AMG Performance 4MATIC dört tekerden çekiş desteği ile AMG SPEEDSHIFT TCT 9 vitesli şanzıman da bu motorla kusursuz eşleşiyor. 0’dan 100 kilometreye 4.6 saniyede çıkan otomobilin elektronik olarak sınırlandırılmış en yüksek hızı ise 210 kilometre.

Ayarlanabilir, elektronik kontrollü sönümleme sistemli AMG Ride Control spor süspansiyon da standart. İstediğinizde konfor, sport ve spor+ modlarına geçme olanağınız da bulunuyor. Kullanım bilgilerinin veri kaydı için AMG TRACK PACE de yine elinizin altında.

Bu yılın sonlarında satışa sunulacak olan otomobilin fiyat bilgisi ise henüz açıklanmadı.

:: Mercedes’in bu modelini beğendiniz mi?

Yorum Ekleyin