Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2019 Nissan Qashqai yeni motor seçenekleriyle satışta

Ana sayfa / Teknoloji Haberleri

Türkiye’deki SUV pazarının en önemli oyuncularından biri olan Nissan Qashqai yenilendi. Yeni Nissan Qashqai haziran ayı itibariyle ülkemizde satışa çıktı. 2019 Nissan Qashqai motor seçenekleri ile ilgili yapılan yeniliklerle dikkat çekiyor.

BMW Motorrad Vision DC Roadster tanıtıldı!

BMW'nin bugün düzenlediği NextGen etkinliğinde elektrikli motosiklet konsepti BMW Motorrad Vision DC Roadster tanıtıldı. İşte tasarımıyla BMW çizgilerini taşımaya devam eden motosikletin detayları!

Yeni Nissan Qashqai satışta

Nissan Qashqai iki yeni motor seçeneğiyle birlikte yeni otomatik şanzıman alternatifini de aileye ekledi. Ayrıca, otomobilin içinde de bir yenilik bulunuyor. Qashqai’nin yeni multimedya sistemi Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonunu destekliyor. Yani, Qashqai sahipleri iOS ya da Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarını kolaylıkla otomobile bağlayabiliyor.

Yeni Qashqai motor seçenekleri 1.3 litrelik DIG-T benzinli ve 1.5 itrelik dCi dizel motor olmak üzere yenilendi. Benzinli motoru 160 beygir güç üreten aracın dizel motoru ise 115 beygir güç üretiyor.

1.3 benzinli motorun ilk kez kullanıldığı Qashqai’de bu motor 7 ileri çift kavramalı şanzıman (DCT) ya da 6 ileri manuel şanzıman ile kombine ediliyor. Bu arada DCT şanzımanın da bir Nissan modelinde ilk kez kullanıldığını belirtelim. Qashqai bu şanzımanı sayesinde daha sportif bir sürüş vaat ediyor.

1.3 DIG-T benzinli motor manuel şanzıman ile kombine edildiğinde 260 Nm tork, otomatik şanzıman ile kombine edildiğinde ise 270 Nm tork üretiyor.

Yeni Nissan Qashqai dizel motoru ise yalnızca DCT şanzıman ile satın alınabiliyor.

Nissan Qashqai fiyatı

Nissan Qashqai fiyatı da belli oldu. Türkiye’nin en fazla satın alınan SUV modellerinden biri olan Nissan Qashqai fiyatı 166.990 TL’den başlıyor. 1.3 DIG-T 160 Düz Vites kombinasyonu Visia donanım paketiyle 166.990 TL’ye alınabiliyor. Ailenin en tepesinde ise 1.5 dCi 115 DCT Platinum Premium Pack yer alıyor. Bu versiyonun fiyatı ise 274.990 TL.

Yorum Ekleyin