Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2019 Renault Clio iç tasarımı tanıtıldı!

Ana sayfa / Otomobil

Renault geçtiğimiz günlerde Yeni Clio’nun çok yakında tanıtılacağını müjdelemişti. Açıklandığı gibi 2019 Renault Clio bugün tanıtıldı, ama sadece iç tasarımı… Bakalım Renault Clio iç tasarımı nasıl gözüküyor?

Renault Twingo efsanesi geri döndü!

Renault'un 1992 yılında üretimine başladığı ve 1996 yılında ülkemizde satışa sunduğu ikonik modeli Twingo yenilendi! 2019 Renault Twingo yepyeni bir tasarım ve özelliklerle bakalım neler sunuyor?

İşte 2019 Renault Clio iç tasarımı!

Günümüzün en popüler otomobillerinden birisi olan Clio 5. nesliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde markanın yayınladığı bir teaser’da 28 Ocak tarihinde yeni Clio’nun tanıtılacağı müjdelenmişti.

Reklam
Reklam

Söylendiği yeni Clio tanıtımını gerçekleştiren Fransız otomobil devi, bu tanıtımı birazcık farklı yaptı. Sadece otomobilin iç tasarımını sergileyen Renault, tamamen yenilenen iç mekan sayesinde oldukça iddialı gözüküyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Yes, you heard right… 🗣 the best #CLIO ever is on its way! Want to check for yourself? 👀Stay Tuned! ⏳#RenaultCLIO

Groupe Renault (@grouperenault)’in paylaştığı bir gönderi ()

Önceki nesle göre oldukça modern bir tasarıma sahip olan 2019 Clio, ince göbekli ve üç kollu direksiyonu ve tasarımı tamamen değiştirilen dikey olarak konumlandırılmış 10 inçlik bilgi eğlence sistemiyle dikkat çekiyor.

Klima kontrol butonları da tamamen yenilenen otomobilin havalandırma çıkışları da artık yuvarlak tasarımda değil. Gösterge paneli de halk arasında hayalet ekran olarak bilinen TFT ekranlı dijital olarak yenilenmiş.

Her ne kadar göreceli olsa da önceki tasarıma kıyasla oldukça şık görünen iç tasarımda, elle kontrol edebileceğimiz analog bir ses kontrol butonunun yer almaması da eksi bir özellik olarak gösterilebilir.

Siz 2019 Renault Clio iç tasarımını nasıl buldunuz?

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam