Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2019 Toyota Corolla hatchback ortaya çıktı!

Ana sayfa / Otomobil

Mart ayının başında düzenlenen 2018 Cenevre Otomobil Fuarı’nda yeni Toyota Auris ile karşımıza çıkan marka şimdi ise 2019 Toyota Corolla hatchback modeliyle bizleri selamlıyor!

Yeni Volkswagen Touareg tanıtıldı!

Yeni Volkswagen Touaren üzerindeki perde nihayet kalktı. İşte bir süredir merakla beklenilen markanın en teknolojik aracı olarak duyurulan 2018 Volkswagen Touareg!

İşte 2019 Toyota Corolla hatchback!

Geçtiğimiz günlerde resmiyet kazanan yeni Toyota Auris, tasarımıyla birçok tüketiciyi kendisine hayran bırakmıştı. Şimdi ise Toyota Auris ile aynı tasarım diline sahip Corolla hatchback yepyeni görsellerle karşımızda.

Reklam
Reklam

Avrupa pazarında Auris olarak karşımıza çıkan otomobilde en çok dikkat çeken detay ise içerisi oldu. Zira Cenevre Otomobil Fuarı’nda Auris’in iç tasarımı sergilenmemişti.

Göreceli olarak şık bir tasarıma sahip olan aracın içerisinde ilk dikkat çeken ise kuşkusuz 8 inçlik bilgi eğlence sistemi oluyor.

Amazon Alexa, Apple CarPlay ve Android Auto’nun desteklendiğini de belirtmeden geçmeyelim. Sürücü ekranında dijitalleştirildiği otomobilde kablosuz şarj özelliği, sesle kontrol ve oldukça güçlü bir JBL ses sistemi yer alacak.

Toyota Safety Sense adı verilen güvenlik sisteminin ikinci nesliyle gelecek olan otomobilde bununla birlikte; şeritten çıkma ikazı, otomatik uzun far, kör nokta uyarı sistemi, şerit takip asistanı, geri görüş kamerası, 7 hava hastığı ve yaya tespit sistemi gibi özellikler standart olarak sunulacak.

Selefine göre 38 mm daha uzun, 31 mm daha geniş ve 25 mm daha alçak olan 2019 Toyota Corolla hatchback, 38 mm daha uzun bir aks mesafesine sahip. Saklama alanlarıysa artan iç hacimle birlikte artış göstermiş. Kapılarda yer alan paneller artık daha genişken ön konsolda telefonunuz yada cüzdanınızı koymak için daha büyük bir alan yer alıyor.

Motora baktığımızda ise yeni Corolla için şimdilik tek motor seçeneği sunuldu. 2.0 litre hacmindeki dört silindirli bir motorun detayları ise henüz belli değil. Hibrit bir motor olması beklenilen otomobilde 6 ileri manuel ile veya yeni CVT otomatik şanzıman ile satın alınabilecek.

Fiyat konusunda da henüz bir bilginin bulunmadığı 2019 Toyota Corolla hatchback hakkındaki tüm detayların önümüzdeki hafta düzenlenecek olan New York Otomobil Fuarı’nda ortaya çıkması bekleniyor.

:: Yeni Toyota Corolla hatchback hakkındaki düşünceleriniz neler?

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam