Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2019 yılına damga vuran Samsung modelleri

Ana sayfa /

Samsung her yıl yeni birçok yeni modeliyle farklı tüketici gruplarının ihtiyaçlarına yanıt vermeyi sürdürüyor. 2018 yılında olduğu gibi 2019 yılında da dikkat çekici akıllı telefon modellerini piyasaya süren teknoloji devi, yeni bir telefon almak isteyenler için birçok farklı seçenek sunuyor. Peki, yıla damga vuran 2019 Samsung modelleri hangileri? Samsung telefonlar arasında hangileri öne çıkıyor?

Galaxy A80, ön kamera ile arka kamerayı eşitliyor!

A Serisi ailesindeki tüm modellerin ekranında bulunan ön kamera Galaxy A80’de ise görünmüyor. Galaxy A80 ön kamera ile arka kamerayı eşitleyerek iki şekilde de başarılı fotoğraflar çıkmasını sağlıyor.

Reklam
Reklam

Samsung modelleri 2019 yılına damga vurdu

Her yıl olduğu gibi bu yılda Samsung modelleri, akıllı telefon pazarına damga vuran girişler yaptı. Peki bu modeller hangileri? Bu yıl Samsung markalı bir akıllı telefon almak isteyenlerin, çıkmış modellere bir göz atması gerekiyor.

İstatistiklere göre dünya genelinde genel olarak satılan her 5 telefondan neredeyse birinin Samsung olduğu söyleniyor.

Samsung Galaxy S10 Plus

Samsung Galaxy S10 Plus inceleme

Samsung Galaxy S10 ailesinin tepe modeli Galaxy S10 Plus inceleme videosuyla karşınızdayız. Samsung Galaxy S10 Plus ile ilgili merak edilen her sorunun cevabı, Galaxy S10 Plus inceleme videomuzda!

Samsung ailesinin şu an piyasada olan en iyi telefonlarından biri Galaxy S10 Plus bu yıl içinde satışa çıkmış modeller arasında yer alıyor. Şubat ayında düzenlenen Unpacked 2019 etkinliğinde tanıtılan amiral gemisi model, özellikle dijital fotoğraf makinesi kalitesinde fotoğraf çekmek isteyen tüketicilere hitap ediyor.

Arkada üçlü kamera kurulumunun yer aldığı telefonun arka kamerasının özellikleri şu şekilde sıralanıyor: 12MP f/1.5-2.4 + 12MP f/2.4 + 16MP f/2.2

Önde ise 10 MP ve 8 MP çözünürlüğünde iki kamera görev alıyor.

6.4 inçlik QHD+ ekran ile gelen telefon ülkemizde Exynos 9820 işlemci ile satışa sunuluyor. S10 ailesinin en tepesindeki isim, 128 GB ve 512 GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği ile satın alınabiliyor. Telefonun RAM tarafında ise 8 GB RAM bulunuyor.

Samsung Galaxy A70

Galaxy A70 öne çıkan özellikleri neler?

Galaxy A Serisi modellerinin en tepesindeki isim Galaxy A70 özellikleri ile amiral gemilerini aratmıyor. Galaxy A70 batarya performansı ve kamera özellikleriyle dikkat çekiyor...

Samsung Galaxy S10 ailesinin yanında farklı tüketici taleplerine hitap eden A Serisi ailesi de 2019 yılına damga vuran modelleri arasında yer alıyor. A Serisi ailesinin en tepe modeli Galaxy A70 de yılın dikkat çeken Samsung modellerinden biri.

6.7 inçlik ekranı Infiniti-U tasarımına sahip akıllı telefonun 1080 x 2400 piksel çözünürlüğündeki ekran 393 ppi yoğunluğa sahip. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile birlikte gelen telefonun hafızasını microSD kart ile 512 GB’ye kadar artırmak mümkün. Galaxy A70’in arkasında üç önünde ise bir kamera kullanılıyor. 123 derecelik geniş açılı lense sahip telefonun kamera tarafında en büyük kozu bu diyebiliriz. Galaxy A70, insan gözünün görebildiği açıda fotoğraf çekebiliyor.

Son olarak telefonun gücünü Snapdragon 675’ten aldığını söyleyelim.

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 ön inceleme (Video)

Galaxy S10 ön inceleme videosu ile karşınızdayız. Samsung'un yeni amiral gemisi ile ilk karşılaşma anımızda tüm detayları sizler ile paylaşıyoruz.

Galaxy S10 ailesinden bahsetmişken, Galaxy S10’u atlamak olmaz. Üç kişilik ailenin ortanca üyesi 6.1 inçlik bir ekrana sahip. Gücünü Exynos 9820’den alan bu telefonda da 8 GB RAM kullanılıyor. Dahili depolama alanı tarafında ise 128 GB depolama alanı bizi karşılıyor.

Telefonun arkasında üç, önünde ise tek kamera bizi karşılıyor. Arkadaki 12 MP çözünürlüğündeki, diyaframı f/1.5 ile f/2.4 arasında değişebilen geniş açılı ana kameraya, 12 MP çözünürlüğünde f/2.4 telefoto ve 16 MP çözünürlüğünde f/2.2 ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor.

Ön tarafaki 10 MP çözünürlüğündeki kamera ise f/1.9 diyafram değerine sahip.

Samsung Galaxy S10e

Samsung Galaxy S10e inceleme!

Samsung Galaxy S10e inceleme videosuyla karşınızdayız. Galaxy S10e özellikleri neler? Ufak boyutlarıyla dikkat çeken akıllı telefon kullanıcısına neler sunuyor? İyi seyirler...

S10 ailesinin en küçük üyesini de yıla damga vuran Samsung modelleri arasında sayabiliriz. Ön kısmında tek kamerayla bizi karşılayan akıllı telefonun hafızası microSD kart ile 512 GB’ye kadar artırılabiliyor.

Akıllı telefonun arkadaki iki kamerasından biri 12 MP çözünürlüğe sahip. Arkadaki geniş açılı lense (f/1.5-2.4) bir de 16 MP çözünürlüğündeki f/2.2 diyafram açıklığına sahip ultra geniş açılı lens eşlik ediyor.

Ailenin en küçük üyesi 5.8 inçlik ekranıyla boyut olarak da oldukça küçük. Özellikle eli küçük olan kullanıcılar için kullanımı oldukça ideal olan telefonun IP68 sertifikası olduğunu da hatırlatalım.

Samsung Galaxy A50

Tüm yönleriyle Samsung Galaxy A50 inceleme!

Samsung Galaxy A50 özellikleri ve fiyatı ile ilk günden beri dikkat çeken bir telefon. Biz de sizleri fazla bekletmeden Galaxy A50 incelemesini detaylı bir şekilde yayınladık!

Galaxy A50 orta segmentte rekabet eden bir model. Ancak sahip olduğu özelliklerle tüketicinin tüm beklentilerini karşılıyor diyebiliriz. 6.4 inçlik FHD+ ekran ile gelen telefonun 4 GB ve 6 GB RAM alternatiflerinin yanında 64 GB ve 128 GB depolama alanı alternatifi bulunuyor. 4.000 mAh’lik bataryadan beslenen telefon arkada üçlü kamera kurulumuyla geliyor. 25 MP çözünürlüğündeki ana kameraya 8 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 5 MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı eşlik ediyor.

Telefonun önünde ise 25 Megapiksel çözünürlüğünde kamera kullanılıyor.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam