Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2019 yılında final yapacak diziler!

Ana sayfa / Dizi

2018’in sonuna yaklaştığımız şu günlerde önümüzdeki yıl final yapması kesinleşen dizilerden bir liste hazırladık. Bakalım 2019 yılında final yapacak diziler nelermiş?

2018 yılında Türkiye’de en çok izlenen filmler!

2018 yılının sonlarına yaklaşırken ülkemizde en çok izlenen filmler nelermiş bir bakalım. İşte 2018 yılında Türkiye'de en çok izlenen filmler!

2019 yılının en çok beklenen dizileri!

2018 yılını bitirmeye sayılı günler kala 2019 yılında merakla beklenen dizileri sizler için bir araya getirdik. Bakalım 2019 yılının en çok beklenen dizileri nelermiş, hep birlikte bir göz atalım.

İşte 2019 yılında final yapacak diziler!

1. Game of Thrones

Başlangıç Tarihi: 2011
Tür: Dram, Fantastik
Yönetmen: David Benioff, D.B. Weiss
Oyuncular: Peter Dinklage, Emilia Clarke, Kit Harington

Son zamanların en çok ses getiren yapımlarından birisi olan Game of Thrones 8. sezonuyla 2019 yılında ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. R.R. Martin’in çok satan romanından uyarlanan bir HBO dizisi olan Game of Thrones, Yazların yıllarca sürdüğü ve kışların da bir ömür geçmek bilmediği bir dünyada geçiyor.

2. Homeland

Başlangıç Tarihi: 2011
Tür: Dram, Gerilim
Yönetmen: Alex Gansa, Howard Gordon, Gideon Raff
Oyuncular: Claire Danes, Mandy Patinkin, Elizabeth Marvel

Homeland bir CIA draması. Irak’ta kaybolup, uzun süre sonra ülkesi Amerika’ya dönen Scott Brody bir CIA ajanı tarafından şüpheli bulunur. Carrie Anderson, Scott Brody’nin El-Kaide üyesi olmasından ve bir saldırı düzenlemeye hazırlandığından şüphelenir. Politik bir drama olan Homeland’in hayli iddialı bir kadrosu var. Emmy ve Golden Globe ödüllü Claire Danes, Golden Globe adaylığı bulunan Damian Lewis ve yine Emmy ödüllü Mandy Patinkin başrolde olan isimler.

3. Unbreakable Kimmy Schmidt 

Başlangıç Tarihi: 2015
Tür: Komedi
Yönetmen: Robert Carlock, Tina Fey
Oyuncular: Ellie Kemper, Tituss Burgess, Jane Krakowski

Geçirdiği 15 yılın ardından bağlı olduğu tarikattan kaçan Kimmy, New York’ta kendine yeni bir hayat kurmaya çalışır. The Office’den tanıdığımız Ellie Kemper’ın başrolde olduğu dizinin altında, ünlü aktris ve senarist Tina Fey’in imzası var…

4. Gotham

Başlangıç Tarihi: 2014
Tür: Dram, Polisiye
Yönetmen: Bruno Heller
Oyuncular: Ben McKenzie, Donal Logue, David Mazouz

DC Comics’in ünlü kahramanı Batman’in şehri olarak bildiğimiz Gotham’ın, Batman’den öncesini anlatacak dizi; Polis Departmanı’nda çalışan James Gordon’ı merkezine alacak. Bruce’un Batman’e dönüşme yolculuğuna eşlik edecek Gordon, şehirdeki pek çok kötü adamla da mücadele edecek. Ayrıca Penguen, Kedi Kadın, Bilmececi ve Zehirli Sarmaşık gibi Batman evreninin birçok ünlü karakteri; gençlik halleriyle Gotham’da arz-ı endam edecek!

5. The Big Bang Theory

Başlangıç Tarihi: 2007
Tür: Komedi
Yönetmen: Steven Molaro, Steve Holland, Chuck Lorre
Oyuncular: Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco

Birbirinden zeki ve takıntılı iki ev arkadaşının karşı apartman dairesine, güzel (ama aklı biraz yavaş çalışan) bir genç kız tanışırsa ne olur?

The Big Bang Theory MIT doktorası yapan, asosyal iki araştırma görevlisinin, sıradan bir garson olan, sarışın güzel Sheldon ile komşuluk ilişkilerini anlatıyor. The Big Bang Theory, Two and a Half Men’in yaratıcısı ve yazarı Chuck Lorre imzalı, zeka dolu bir komedi.

6. Transparent

Başlangıç Tarihi: 2014
Tür: Komedi, Dram
Yönetmen: Jill Soloway
Oyuncular: Jeffrey Tambor, Gaby Hoffmann, Jay Duplass

Los Angeles’ta yaşayan bir aileyi merkeze koyan dizi, ailenin babası olan Mort’un ve üç yetişkin çocuğunun hayatlarındaki sorunları ekrana taşıyor

7. Broad City

Başlangıç Tarihi: 2014
Tür: Komedi
Yönetmen: Abbi Jacobson, Ilana Glazer
Oyuncular: Ilana Glazer, Abbi Jacobson, Chris Gethard

Ilana Glazer ve Abbi Jacobson’ın yaratıcılığını ve başrollerini üstlendiği Broad City, New York’lu iki kadının gündelik hayat hikayelerini merkezine alan bir komedi dizisidir.

8. Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events

Başlangıç Tarihi: 2017
Tür: Macera, Dram, Fantastik
Türkçe adı: Talihsiz Serüvenler Dizisi
Yönetmen: Daniel Handler, Barry Sonnenfeld
Oyuncular: Allison Williams, Neil Patrick Harris, Patrick Warburton

13 kitaptan oluşan bir seriden filme de uyarlanan A Series of Unfortunate Events, ülkemizde Talihsiz Serüvenler Dizisi olarak da biliniyor. Kendini Lemony Snicket olarak tanıtan yazarın, okuyucuyu her kitapta okumaktan vazgeçirmeye çalışmasıyla merak uyandıran seri, üç küçük kardeşin macera dolu yolculuklarına bizi de ortak ediyor.

9. Veep

Başlangıç Tarihi: 2012
Tür: Komedi
Yönetmen: David Mandel, Armando Iannucci, Armando Iannucci
Oyuncular: Julia Louis-Dreyfus, Anna Chlumsky, Tony Hale

Eski bir senatör olan Selina Meyer, Başkan Yardımcılığı teklifi alınca tereddüt etmeden görevi kabul eder. Ancak uğraşması gerekenler hiç de beklediği gibi değildir.
Dünyanın en güçlü ofisinde, başına geleceklerden habersiz, neye uğradığını şaşıran ama yine de görevini yerine getirmeye çalışan Selina Meyer’ı bekleyen bir dizi komik macera..

10. Crazy Ex-Girlfriend

Başlangıç Tarihi: 2015
Tür: Dramatik komedi, Müzikal
Yönetmen: Rachel Bloom
Oyuncular: Rachel Bloom, Donna Lynne Champlin, Vella Lovell

Rebecca Bloom isimli hafif çatlak bir kadının işini ve evini bırakıp, gerçek aşkı bulmaya çalışmasının hikayesini anlatan Crazy Ex-Girlfriend’ün başrolünü Rachel Bloom üstleniyor.

11. Killjoys

Başlangıç Tarihi: 2015
Tür: Bilim Kurgu , Aksiyon , Macera
Yönetmen: Chris Grismer, Paolo Barzman, Andy Mikita, Michael Nankin, Michael Robison
Senaryo: M.a Lovretta, Michael Foster, Emily Andras
Yapımcı: Ivan Schneeberg, David Fortier

Galaksilerin arasındaki sınıf savaşlarında tarafsız kalan üç kelle avcısının, bu savaş sırasında sivillere zarar veren suçluları yakalamaya çalışmalarının anlatıldığı dizinin başrollerinde Thom Allison, Tamsen McDonough, Aaron Ashmore yer alıyor.

12. Jane the Virgin

Başlangıç Tarihi: 2014
Tür: Komedi, Dram, Romantik
Yönetmen: Jennie Snyder
Oyuncular: Gina Rodriguez, Andrea Navedo, Yael Grobglas

Venezuela yapımı, başarılı bir pembe dizinin uyarlaması olan yapım; beklenmedik bir şekilde hamile kalan çalışkan, inançlı, genç bir kızı merkezine alıyor. Yalnız Jane’in bir sorunu var: o hayatı boyunca hiç seks yapmamış!

13. iZombie

Başlangıç Tarihi: 2015
Tür: Dramatik komedi, Korku, Polisiye
Yönetmen: Diane Ruggiero-Wright, Rob Thomas
Oyuncular: Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli

Zombiye dönüşen bir tıp öğrencisi olan Liv, adli tıpta iş bulur ki yiyebileceği beyinlere erişimi olsun ve bu sayede insanlığını koruyabilsin. Ancak zamanla fark eder ki; yediği her beyin, cesedin sahibinin anılarını kafasının içinde duymasına sebep olmaktadır. Bu durumu kullanmaya karar veren genç kız, kim tarafından işlendiği bilinmeyen cinayet vakalarını patronu ve bir polis dedektifinin yardımlarıyla çözecektir.

DC Comics’in iZombie isimli çizgi romanının uyarlanan dizi, Veronica Mars’ın yapımcıları tarafından yaratıldı.

14. The Affair

Başlangıç Tarihi: 2014
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Sarah Treem, Hagai Levi
Oyuncular: Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney

Kadın erkek ilişkilerini iki tarafın da perspektifinden bakmaya odaklanan dizi, Alisone ve Noah adındaki iki insan üzerinden hem evlilik meselesini hem de ikili ilişkilerin varoluşçu sorunlarını ön plana almayı hedefliyor.

Cole ile evli olan Allison, bir trajedinin ardından evliliğindeki ve hayatındaki parçaları birleştirmeye çalışan genç ve güzel bir garsondur. New York’ta hem yazarlık hem de öğretmenlik yapan Noah’ın ise mutlu bir evliliği vardır. Eşinin babasının Long Island’daki malikanesinde tatil yapan Noah, burada Alison ile tanışır. Tanışmanın ardından ikisi için de hayat ve ilişkileri karışıklaşmaya başlayacaktır. Duygularına yenik düşüp yasak bir aşk yaşayacaklar mı, yoksa eşlerine sadık kalabilecekler midir?

15. Shadowhunters

Başlangıç Tarihi: 2016
Tür: Dram, Fantastik, Aksiyon
Yönetmen: Michael Reisz
Oyuncular: Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Alberto Rosende

Cassandra Clare’in çok satan The Mortal Instruments serisinin küçük ekran uyarlaması olan Shadowhunters, Clary Fray isimli genç bir kızın 18. yaş gününde yarı insan yarı melek olan ve şeytanlarla savaşan Shadowhunter soyundan geldiğini öğrenmesiyle değişen hayatını konu alıyor.

Yorum Ekleyin