Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2020 Apple Tasarım Ödülleri kazananları belli oldu

Ana sayfa / iOS Uygulamaları

Apple’ın her yıl düzenlediği WWDC sonrasında açıkladığı tasarım ödüllerinin bu yılki sahipleri belli oldu. Tasarım, inovasyon ve teknolojiyi Apple platformlarında en iyi yansıtan geliştiricilerin ödül aldığı yarışmada Almanya, İsveç, Macaristan ve İsrail’den geliştiriciler dikkat çekiyor. İşte 2020 Apple Design Award kazananları!

MacBook ve iMac kullanıcıları için Netflix hamlesi

Yeni bilgilere göre, MacBook ve iMac kullanıcıları için Netflix hamlesi geliyor. Artık Safari'de 1080p'ye mecbur kalmayacak olabilirsiniz.

2020 Apple Design Award kazanan uygulamalar

Darkroom: Foto ve Video Editörü – Bergen Co. | iPhone & iPad (Ücretsiz)

Bu kapsamlı ve güçlü fotoğraf editörü; ayrıntılı denetim özellikleri, farklı ruh hallerine hitap eden filtreleri ve zarif ara yüzüyle kendisinden beklenen her şeyi sunuyor. Uygulamanın kolayca kullanılabilen Curves (eğriler) editörü sayesinde, her seviyedeki fotoğrafçı sezgisel ve sanatsal ince ışık ve renk ayarı yapabilir. Profesyoneller ise Darkroom’un görselleri toplu olarak düzenleyebilme, RAW dosyalarını açabilme ve özel filtreler yaratabilme özellikleri bulunuyor.

Darkroom uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Looom – Iorama Studio | iPad (69,99 TL)

Looom, el çizimi animasyonları daha hızlı ve erişilebilir hale getiriyor. El ya da Apple Pencil ile çizip, ardından yeni bir asetat eklemek için ekranı yukarı kaydırılabiliyor. Daha önce çizdiklerini soluk bir halde görmeye devam edeceksin. Hobi olarak çizim yapanlar için yeterince kolay ama profesyoneller için de yeterince güçlü. Kare hızını hassas bir biçimde ayarlayabilen eğlenceli araçlar ve fazlası sayesinde Looom’da animasyon yapmak göz korkutmuyor.

Looom uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Sayonara Wild Hearts – Simogo/Annapurna | iPhone, iPad ve Apple TV (Apple Arcade üyeliği gerekli)

Klasik bir arcade oyunu olan Sayanora Wild Hearts, motosikletler, kaykaylar, dans savaşları, lazer atışları, kılıç kullanımı ve saatte 300 kilometre ile kalp kırma içeren bir oyundur. Türkiye’de eskiden popüler olan Popmundo oyununun bir benzer türü de diyebiliriz.

Sayanora Wild Hearts oyununu buradan indirebilirsiniz.

Shapr3D CAD Modelling – Shapr 3D Zrt.| iPad (ücretsiz)

CAD yazılımı, genellikle işleme gücü yüksek bir masaüstü bilgisayar gerektirir ama Shapr3D bunu değiştiriyor. Profesyonel seviyedeki bu iPad uygulaması eşi benzeri olmayan bir performans, tüm belli başlı CAD dosya formatları ile uyumluluk ve 3D baskı için anında dışa aktarma imkanı sunarken, tasarım deneyimini de özellikle Apple Pencil kullanırken inanılmaz derecede dokunsal hale getiriyor. İster yüz maskesi, ister yarış arabası, isterseniz mimari bir proje yaratıyor ol, kendini gerçek dünyada sanal objelerle oynuyor gibi hissedeceksin.

Shapr3D uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Sky: Children of the Light – Thatgamecompany | iPhone & iPad (ücretsiz)

Kimi oyunlar hızlı refleksleri kimileri kurnazca hırsları ödüllendirir. Sky: Children of the Light ise tamamen başka bir şey üzerine kurulu: cömertlik. Başkalarına yardım etme isteği oyunun doğasına işlemiş. Oyuncular zengin, açık bir dünyayı aydınlatmak için beraberce çalışıyor; eşleşerek bulmacalar çözüyor, sırları açığa çıkarıyor ya da ateşin başında el ele tutuşarak öylece sohbet ediyorlar.

Sky: Children of the Light oyununu buradan indirebilirsiniz.

Song of Bloom – Philipp Stollenmayer | iPhone & iPad (12,99 TL)

Oldukça kendine özgü bir uygulama olan Song of Bloom, görüntülenen fotoğrafın hikayesi hakkında ipuçları verip, fotoğrafın hikayesini sizin çözmenizi istiyor. Apple Design Award uygulamaları arasındaki en ilginç uygulamanın kendisi olduğunu söylersek yanılmış sayılmayız.

Song of Bloom oyununu buradan indirebilirsiniz.

StaffPad – StaffPad Ltd. | iPad (599,99 TL)

StaffPad uygulaması, elle yazdığınız notaları profesyonel bir biçimde dijital notalara dönüştürüyor. Apple Pencil ya da ekrana dokunarak boş bir sayfaya çizdiğiniz notalar, otomatik olarak düzenlenip bestelenebilir hale getiriliyor. Oluşturduğunuz notaları, oynat tuşuna basarak uygulama içindeki sanal orkestra ile çalınışını da dinleyebiliyorsunuz.

StaffPad uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Where Cards Fall – Snowman | iPhone, iPad ve Apple TV (Apple Arcade üyeliği gerekli)

Where Cards Fall önemli hatıraları canlandırmak için kağıtlardan evler yaptığın bir hayat hikayesidir. Lise ve daha öncesinde yaşanan duygu ve güvensizlikleri gözlemlemek için rüya gibi üç boyutlu bulmacaların içinden geçen yollar oluştur. Oyunda hayal gücünüzü ve stratejik düşünme yeteneğinizi kullanmanızı sağlayacak 50 zorlu bulmaca bulunuyor.

Where Cards Fall oyununu buradan indirebilirsiniz.

Yorum Ekleyin