Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2020’de bize veda edecek Netflix dizileri

Ana sayfa / Teknoloji Haberleri

Netflix 2020 yılında birçok diziye veda edecek. Aralarında popüler yapımların da olduğu dizi listesi şimdiden hayranlarını üzdü. Listede Lucifer’dan Dark’a birçok önemli yapım da bulunuyor. Platformda veda edecek yapımların yanında yenilerinin de kademeli olarak platforma ekleneceğinin de altını çizelim. Netflix Mart 2020 takvimine aşağıdaki haberimizden göz atabilirsiniz.

Netflix Türkiye’de Mart 2020 takvimi

Netflix Türkiye’de Mart 2020 ayında izleyebileceğiniz yeni yapımları ve yeni sezonları bu yazımızda listeliyoruz. İşte önümüzdeki ay Türkiye’de yayınlanacak olan Netflix Mart 2020 takvimi!

13 Reasons Why 

Konusu: 13 Reasons Why, intihar eden bir lise öğrencisinin ardından arkadaşlarının neler yaşadığını anlatıyor.

Reklam
Reklam

Ölmek İçin 13 Sebep (13 Reasons Why)

Yeni sezonun bahar ya da yaz aylarında yayınlanacağı duyurulmuştu.Ancak yayın tarihi henüz kesinleşmeyen dizi, 4. sezonuyla final yapmayı planlıyor.

Türk yapımı yeni Netflix dizileri geliyor! İşte liste

Netflix, dün düzenlemiş olduğu etkinlikte Türk yapımı diziler ve filmler için müjdesini verdi. Merakla beklenen Atiye’nin yeni sezonu hakkında ise sevindirici haber geldi! Daha fazlası için haberimize göz atın.

Lucifer

Konusu: İlk sezonlarını Fox’ta izlediğimiz dizi, iptal edildikten sonra Netflix’te yayınlanmaya başlamıştı.Dizi cehennemde sıkılan Lucifer’ın dünyada tatil yapmaya karar vermesini ve bu ilginç yeni hayatını anlatıyor.

Lucifer

Lucifer, bu sene 5. sezonuyla ekranlara veda edecek dizilerden biri.Ancak yine de Netflix’in diziye bir şans daha verebileceği gündemde.

The Rain

Konusu: Danimarka dizisi The Rain’de, bir virüs salgını, nüfusun büyük bölümünün ölümüne sebep olmuştur.İki kardeş ise bu ortamda hayatta kalma mücadelesi vermektedir.

Dizi, final sezonu olacak 3. sezon ile ekranlara veda edecek.

Dark

Konusu: Alman dizisi olan Dark, Winden kasabasında iki çocuğun kaybolması sonrası gelişen olayları anlatıyor. Ancak hikaye Lost dizisi gibi birçok gizemi barındırıyor.

Dark 2. Sezon

Her bölümü heyecanla takip edilen dizi için başından beri 3 sezon sonunda final yapılması planlanıyordu.2020’de yayınlanacak dizinin son sezonunun ne zaman çıkacağı ise henüz bilinmiyor.

%3

Konusu: Portekiz yapımı olan dizi, elit sayılan insanların vaat edilen uzaktaki cennet gibi bir adada yaşamak için türlü testlere tabii tutulduğu ve sadece kazananların adaya gidebildiği bir geleceği anlatıyor.

Dizi, 2020’de 4. sezonuyla final yapacak.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam