Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2020 Hyundai Venue gençler için geliyor!

Ana sayfa / Teknoloji Haberleri

Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai, Kocaeli’ndeki fabrikasında i10 ve i20 modellerini üretiyor. Otomotiv şirketinin ilerleyen zamanda bu fabrikada bir de SUV modeli üretmeye başlayacağı konuşuluyor. Bu konuşmalar sürerken, Hyundai’nin yeni SUV’unu dünyaya tanıtmak için New York Otomobil Fuarı’nı seçtiği ortaya çıktı. 2020 Hyundai Venue, markanın şimdiye kadar ürettiği en küçük SUV modeli olmasıyla da dikkat çekiyor.

Audi ve Tesla rekabeti başlıyor! İşte detaylar

Yüz yıllık otomotiv şirketleri Tesla ile mücadele etmeye çalışıyor. Son olarak Audi elektrikli araç atağı ile bu yola çıktı. Audi ve Tesla arasındaki rekabette neler yaşanacak?

Yeni aracın tasarım ve boyutlar açısından daha çok, genç alıcılara hitap ettiğini söyleyebiliriz. Şimdilik net olarak hiçbir bilgisi bulunmayan aracın Türkiye’de üretilip üretilmeyeceği ise şimdiden kulislerde konuşulmaya başlandı.

Reklam
Reklam

Hyundai Venue teknik özellikleri

2020 Hyundai Venue söylenenlere göre fiyatı ile pazara rekabetçi bir giriş yapacak. Tabiki yeni nesil araç, yeni nesil teknolojilerle birlikte gelecek. Apple CarPlay ve Android Auto destekli bilgi eğlence sisteminin 8 inç boyutunda olması beklenen Venue’de yedi hava yastığı kullanılıyor.

Hyundai Venue motor seçenekleri

Yeni SUV’un motor seçenekleri ile ilgili de bazı bilgiler ortaya çıktı. Fakat bunun, satışa sunulacak pazara göre değişiklik göstereceğini hatırlatmak gerekiyor. Hyundai Venue gücünü üç silindirli 1.0 litre turboşarjlı benzinli ve 1.4 litre benzinli motordan alacak. Dizel tarafında ise yalnızca 1.4 litrelik motor bulunacak.

Hyundai Venue, 17 Nisan günü üzerindeki örtüyü atacak. Ancak bunun öncesinde muhtemelen aracın daha fazla fotoğrafı paylaşılacak.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam