Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

iPhone 4 tasarımı tekrar karşımıza çıkacak!

Ana sayfa / Akıllı Telefon

Apple, iPhone SE modelini yenilemezken, halen eskileri unutmamışa benziyor. Ünlü Apple analistlerinden Ming-Chi Kuo ve MacRumors‘un araştırma notuna göre, gelecek yıl iPhone 4’ü hatırlatan metal çerçeveli iPhone‘ları piyasaya sürecek.

Kuo ile TF International Securities ile ortak yaptığı araştırma sonucunda, 2020 iPhone modellerinin tasarımının önemli ölçüde değişeceğini belirtti. Tasarım sürecinin baştan aşağı yenileneceğini belirten Kuo, 2020 iPhone’ların safir veya cam kapakların yanı sıra yeni bir metal çerçeveye sahip olacağının altını çiziyor.

iPhone 11 kutusundan çıkıyor

iPhone 11 kutu açılışı videosu ile karşınızdayız. Bu videomuzda telefonu kutusundan çıkarıyor ve iPhone 11 özellikleri ile ilgili detaylara yakından bakıyoruz...

Reklam
Reklam

2020 iPhone’lar ile iPhone 4 tasarımı tekrar canlanacak!

Kuo, Haziran ayında 2020 yılında iPhone’ların 5.4 inç, 6.1 inç ve 5.4 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutuna sahip olacağını söyledi. iPhone 11 serisinden farkı ise LCD’ye tamamen veda edilerek, tüm ekranlarda OLED kullanılması olacak.

iPhone X modelinden bu yana yani üç yıl sonra iPhone modellerinin tasarımında büyük bir değişiklik yaşanacak. Tekrardan iPhone modellerinde kenarların kare yapıda olduğunu görmek şimdiden birçok kişiyi heyecanlandırıyor.

Aynı zamanda büyük soru işaretlerini beraberinde getiriyor. 2.5D camlara atıfta bulunan Kuo, telefonun camında hafif bir kıvrımın tercih edilmeye devam edildiğini belirtiyor. Mevcut iPhone tasarımı, camı paslanmaz çelik kenarlarla bir eğride birleştiriyor. iPhone 4 daha çok metal ve cam sandviç gibiydi, bu yüzden Apple’ın kavisli ekran camını düz kenarlarla nasıl birleştireceği henüz bilinmiyor.

iPhone 11 Pro kutudan çıkıyor (VİDEO)

3 kameraya sahip iPhone 11 Pro kutu açılışı ile karşınızdayız. Bu videoda hem iPhone 11 Pro özellikleri neler hızlıca bakarken hem de merak edilen  iPhone 11 Pro kutu içeriği de karşımızda olacak.

Tüm bunlara ek olarak önümüzdeki yıl iPhone’larda, 5G desteğinin bulunacağı belirtiliyor. Kuo, Intel’in modem birimini satın almasına rağmen 2020 yılından önce Apple’ın kendi modemlerini kullanmayacağını belirtiyor.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam