Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2020 iPhone modelleri nasıl olacak? İşte yanıtı…

Ana sayfa / Teknoloji Haberleri

2020 iPhone modelleri ekranları ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Son çıkan bilgiler ışığında şirket, ekran boyutlarında değişime gidecek. Detaylara gelin birlikte göz atalım.

Apple ünvanını kaybetmek üzere! İşte detaylar…

Apple artık dünyanın en çok kar eden şirketi olma ünvanını sonsuza dek kaybedebilir. Apple kârı hangi şirketin gerisinde kalıyor? Koltuğu hangi şirkete bırakmak üzere? İşte detaylar...

Üç farklı iPhone modeli geliyor!

Sektör içinden gelen raporlara göre, Apple 2020 yılında üreteceği telefon modellerinde üç farklı ekran boyutuna sahip cihazlar tanıtacak.

Ekranlar oldukça kompakt olacak ve boyutları 5.42 inç, 6.06 inç ve 6.67 inç boyutunda olacaklar.

Küçük bir ihtimalle 5.42 inçlik model iPhone 8‘in yerini alacak. 6.06 inçlik modelin ise iPhone XS modelinin yerine geleceği konuşuluyor. 6.67 inç boyuta sahip olacak model ise iPhone XS Max’in yerini alacak. Bu ekranlara rağmen cihazlar, daha önceki iPhone modellerinden daha büyük olmayacak. Bu da ekran kasa oranının değişeceğini gösteriyor.

Apple’ın çıkaracağı bu modellerden en az ikisi OLED panele sahip olacak. Bir modelin iPhone XR modelinde olduğu gibi LCD ekranla gelebileceği konuşuluyor. Ayrıca bu üç cihazdan biri üçüncü bir ultra geniş açılı kameraya sahip olacak. Cihazın yeni modelinde “S” ibaresinin bulunmaması bekleniyor.

Siz ne düşünüyorsunuz? Yeni çıkacak iPhone modellerinden birini alacak mısınız? Beklentileriniz neler? Yorumlarda belirtiniz.

Yorum Ekleyin