Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2020 iPhone SE RAM ve batarya kapasitesi ortaya çıktı

Ana sayfa / Teknoloji Haberleri

Apple, akıllı telefonlarının tüm teknik özelliklerinin tümünü açıklamayan tek üretici. Batarya kapasitesi yerine batarya ömrünü açıklamayı tercih eden Apple, RAM konusunda da ser verip sır vermiyor. Tabii bu, bu bilgilerin ortaya çıkmayacağı anlamına gelmiyor. Son olarak, 2020 iPhone SE RAM ve batarya kapasitesi ortaya çıktı.

Yeni iPhone SE 2020 özellikleri – iPhone SE fiyatı

Yeni uygun fiyatlı iPhone uzun bir bekleyişin ardından tanıtıldı. İşte yeni iPhone SE 2020 özellikleri ve yeni iPhone SE 2020 fiyatı!

2020 iPhone SE RAM ve batarya kapasitesi ne kadar?

China Telecom’un telefon sertifika listesinde ortaya çıkan yeni iPhone SE RAM ve batarya kapasitesi aslında kimseyi şaşırtmadı. Apple yaptığı açıklamada, yeni iPhone SE 2020 batarya ömrü için “iPhone 8 ile yaklaşık” bilgisini vermişti. Şimdi ise telefonun hem RAM hem de batarya kapasitesi ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Yukarıdaki tabloya baktığımızda telefonun 3 GB RAM ile geldiğini görüyoruz. Batarya tarafında ise karşımıza 1.821 mAh’lik bir kapasite çıkıyor. Bu da iPhone 8 ile aynı batarya kapasitesine işaret ediyor.

Yeni iPhone SE 2020, 5W şarj adaptörü ile geliyor olsa da, hızlı şarj desteği de var. Yani 18W ya da daha güçlü bir adaptör ile 30 dakikada yüzde 50 oranında şarj olabiliyor.

Telefonun diğer özelliklerine de kısaca bakalım. 4.7 inçlik bir ekran ile gelen telefon 7 nm+ üretim teknolojisi ile üreten A13 Bionic’ten güç alıyor. Telefonda 64 GB, 128 GB ve 256 GB dahili depolama alanı seçenekleri bulunuyor.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam