Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2020 Jaguar E-Pace kameralara yakalandı

Ana sayfa / Otomobil

Jaguar’ın heyecanla beklenen yenilenen SUV modeli 2020 Jaguar E-Pace, geçtiğimiz günlerde testleri sırasında görüntülendi.

Marka, otomobilin yeni versiyonunu makyajlı olarak duyurmak yerine, revize edilmiş olarak duyurması bekleniyor.

2020 Jaguar E-Pace için hibrit müjdesi!

Bu durum sebebiyle, neredeyse tamamen aynı tasarım detaylarına sahip olacağı beklenen 2020 Jaguar E-Pace modelinin kamuflajlı olması otomobilin, otomobil habercileri tarafından daha kolay farkedilmesine neden oldu.

Reklam
Reklam

Jaguar’ın yeni E-Pace modelini, 2 litre hacminde, 4 silindirli benzinli ve 2 litre hacminde dizel motor opsiyonu ile sunması bekleniyor. Benzinli opsiyonun motor gücü tarafında ise, 200 HP, 250 HP ve 300 HP olmak üzere üç versiyon, dizel opsiyonun motor gücü tarafında ise 150 HP, 180 HP ve 240 HP olmak üzere üç versiyon bulunabilir.

Ayrıca İngiliz otomobil üreticisi E-Pace için ilk kez hibrit bir motor seçeneği sunmaya da hazırlanıyor. Bu opsiyonda özellikleri henüz belli olmayan elektrikli motora ek olarak, 1.5 litrelik, 3 silindirli ve benzinli bir motor bulunuyor.

Hibrit versiyonunun 250 HP dolaylarında bir motor gücüne sahip olacağı da, sızdırılan bilgiler arasında. Ayrıca bahsettiğimiz bütün motor opsiyonları yenilenmiş 9 ileri otomatik şanzıman ve 4 çekiş sistemi ile sunulacak.

Aracın multimedya ekranında da ciddi değişiklikler olması bekleniyor. Konsol tarafında yeni E-Pace’in, Jaguar I-Pace modeline oldukça benzer bir tasarım ile gelmesi muhtemel.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam