Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

MacBook klavyeleri için sevindiren haber!

Ana sayfa / Teknoloji Haberleri

Yeni AirPods Pro kablosuz kulaklığın tanıtılmasıyla birlikte, Apple tarafında ortaya çıkan sızıntılar da artıyor. Geçtiğimiz hafta 16 inç MacBook Pro’nun çıkış tarihi ile ilgili bazı detayları paylaşmıştık. Bugün de 2020 MacBook modelleri klavyeleri ile ilgili sevindiren sızıntılar ortaya çıktı.

MacBook klavyesi için heyecanlandıran başvuru

Yeni yaptığı patent başvurusuyla Apple Macbook cihazlar için yeni bir ekran geliyor. Ekran tabanlı klavye ipuçlarını ortaya çıkaran bu patent başvurusu oldukça faydalı olacak gibi duruyor.

2020 MacBook modelleri klavyeleri ile sorun yaşatmayacak!

AirPods Pro’nun herhangi bir tanıtım gerçekleşmeden, Apple’ın resmi web sitesinde boy göstermesinin ardından, 16 inç MacBook Pro’ların da bugünler de satışa çıkacağı iddiaları arttı. Henüz karşımıza çıkmamış olsa da Apple’dan 16 inç MacBook Pro’lar konusunda bir adım bekleniyor.

Reklam
Reklam

Bununla birlikte, Apple’ın 2020 planları da analistler tarafından netleşmeye başladı. Yeni yılda çıkması beklenen iPhone SE 2 raporunda, 2020 MacBook modelleri hakkında da önemli detaylar bulunuyor.  Analist Ming-Chi Kuo’nun raporunda, yeni MacBook modellerinin Haziran ayında bir basın açıklaması ile duyurulabileceğini öne sürüyor.

Rapor ayrıca, gelecek yılki MacBook modellerinin eski scissor yani makas mekanizmalı klavyelere dönüş yapacağını belirtti. Kuo’ya göre, Tayvanlı üretici Wistron, 2020’de MacBook klavyelerinin parça tedarikçisi olacak.

Hepimizin bildiği üzere MacBook 2019 modelleri butterfly klavye mekanizmasıyla karşımıza çıkmıştı. Tabii ki bu da büyük problemleri beraberinde getirdi. Bu problemler konusunda birçok şikayet alan şirket, yeni dönemde klavye konusundaki sorunları çözecek gibi duruyor. Yeni modellerin donanım özellikleri konusunda henüz net bilgiler bulunmuyor.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam