Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2020’nin en çok satan katlanabilir telefonu hangisi?

Ana sayfa / Teknoloji Haberleri

2020 yılının en çok satan katlanabilir telefon modeli belli oldu. Zaten çok kısıtlı modele sahip bu alanın kazanını kim oldu? Öncelikle rakamlar ve kullanıcı deneyimi noktasında bakıldığında sonuç kaçınılmaz oluyor. İşte 2020’nin en çok satan katlanabilir telefonu:

Galaxy Z Flip 5G videosu sızdırıldı!

Galaxy Z Flip 5G'yi resmileştiren beklenen video sızdırıldı. İşte karşınızda Galaxy Z Flip 5G tasarımı ve yeni renk seçeneği!

Bu yılın en çok satan katlanabilir telefon modeli

Birkaç yıldır katlanabilir telefon modellerinin çeşitlendiğini görüyoruz. Özellikle Samsung’tan sonra, Motorola ve Huawei gibi şirketler bu alanı dolduracak modeller üretmeye başladı. Samsung, Galaxy Fold fiyaskosundan sonra önemli dersler aldı ve telefon modelini geliştirerek bu yılın başlarında ikinci katlanabilir telefonu olan Galaxy Z Flip modelini duyurdu.

Çok daha kompakt ve tasarımsal açıdan başarılı olan telefon, özellikleri ve kamera performansı noktasında oldukça beğenildi. Kullanan kişilerden hem menteşe yapısı hem de kamera performansı ile dikkat çeken telefon modeli 2020 yılının da en çok satan katlanabilir akıllı telefonu olma ünvanını kazanmış oldu.

Galaxy Fold‘un yaşadığı sorunların aksine Galaxy Z Flip o sorunlardan arındırılmış ve Qualcomm’un Snapdragon 855’i ile güçlendirilerek, dikkatleri üzerine çekmişti. Telefonun asıl olayı, esnek bir AMOLED ekrana sahip olması ve ultra ince cam tabakasının tercih edilmiş olması.

Telefon bin 380 dolardan satışa sunulmuştu ki Fold modeline göre daha uygun fiyatlı kalıyordu. Bu da telefonun her açıdan tercih edilmesinde önemli bir faktör olmuş gibi duruyor.

2021 yılı geldiğinde ise görünen o ki Galaxy Z Fold 2 ve Galaxy Z Flip 2 modelleri birbiriyle yarışacak.

Yorum Ekleyin