Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2020 Nissan Juke geliyor! İşte motor seçenekleri!

Ana sayfa / Teknoloji Haberleri

İlk olarak 2010 yılında fütüristik tasarımı ile otomobil dünyasına giriş yapan Nissan Juke, dokuz yıldır hiçbir tasarım değişikliği yaşamadan yoluna devam etti. Artık, değişim zamanı geldi. 2020 Nissan Juke yepyeni tasarım dili ve özellikleri ile yollara çıkmaya hazırlanıyor.

Tesla araç içi yazılımında yeniliğe gidecek!

Elon Musk, Tesla için daha hızlı ve daha iyi bir araç içi web tarayıcısının olmasını istiyor. Musk'ın paylaştığı tweete göre Tesla Chromium geçişi için hazırlanıyor!

2020 Nissan Juke tasarım detayları!

Mevcut tasarımı ile seveni kadar sevmeyeni de olan Nissan Juke, yeni haliyle daha fazla kişinin gönlünü çalmayı hedefliyor. İkinci nesil Nissan Juke şimdiden yollarda yakalandı. Casus fotoğrafları internete sızdırılan otomobilin tamamen kamuflajlı olması, tasarımında önemli değişiklikler yapıldığının ilk sinyallerini verdi.

2020 Nissan Juke modelinin ön kısmında markanın V ızgarasının kullanılacağı düşünülüyor. Ancak, otomobilin karakteristik yuvarlak farları yine kendini gösterecek gibi duruyor. Aracın arka tasarımı ise Nissan Micra’dan izler taşıyor.

Yeni nesil Nissan Juke kabinde ise teknolojiye odaklanmış durumda. Araç içi teknolojilerini güçlendiren otomobilde bilgi-eğlence sistemi büyük bir dokunmatik ekranda can bulacak. 360 derece kamera, Aktif Park Yardımı, Şerit Tutma Asistanı ve Acil Durum Fren Sistemi otomobilin güvenlik teknolojileri arasında yer alıyor. 2020 Nissan Juke’taki bir başka dikkat çeken detay ise kafalıklara entegre edilen Bose surround sistemi. Bu sayede araç içinde multimedya konforu çok daha üst seviyeye çıkarılacak.

2020 Nissan Juke motor seçenekleri

Nissan Juke motor seçenekleri arasında iki benzinli bir dizel olmak üzere toplamda üç farklı motor seçeneği bulunuyor. 1.0 litrelik üç silindirli ve 1.6 litrelik turboşarjlı motor benzinli tarafta yer alıyor. Dizel tarafında ise 1.5 litrelik turbo dizel motor görev alıyor. Tüm motorlar, Nissan X-tronic şanzıman ile kombine ediliyor. Ayrıca aracın opsiyonları arasında dört çeker sistem de mevcut.

İkinci nesli Nissan Juke, Renault-Nissan ittifakının CMF-B platformunda yükseliyor. Bu, özellikle arka yolcular için daha geniş bir diz mesafesi anlamına geliyor.

2020 Nissan Juke rakipleri

Nissan Juke, bulunduğu sınıf itibariyle oldukça rekabetçi bir konumda yer alıyor. Son yıllarda crossover modellerinin artması, Juke’un yenilenme hamlesindeki en önemli etkenlerden biri. Araç sınıfında, Hyundai Kona, Seat Arona, Toyota C-HR, Peugeot 2008, Mazda CX-3, Ford EcoSport ve Citroen C4 Cactus gibi modelerle rekabet ediyor.

Otomobilde KDV ve ÖTV indirimi uzatıldı!

Motorlu araçlarda uygulanan indirimlerin süresi uzatıldı. Otomobilde KDV ve ÖTV indirimi bir süre daha devam edecek. İşte indirimlerin uzatıldığı tarih...

Yorum Ekleyin