Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

Sosyal medyada 2020 Survivor rüzgarı: İşte şampiyon

Ana sayfa / Sosyal Medya

2020 Survivor şampiyonu kim oldu?” sorusunun yanıtı ortaya çıktı. Dün akşam yapılan SMS oylaması sonucunda milyonlarca kişinin sonunu merak ettiği yarışma tamamlandı. 2020 Survivor şampiyonu hakkında neler söylendi?

Sosyal medya düzenlemesi ertelenebilir! İşte nedeni

Sosyal medya düzenlemesi için TBMM'de görüşmeler yapılıyor olsa da, partiler arasında uzlaşma sağlanamadığı dile getiriliyor. İşte son durum!

2020 Survivor Şampiyonu Cemal Can Canseven oldu

5 ay önce ekranlardaki yerini alan 2020 Survivor, ünlüler – gönüllüler formatına uygun bir şekilde hazırlandı. Seyirciler, Acun Ilıcalı tarafından sunulan bu yarışmada performansı ile büyüleyen birçok yarışmacı ile karşılaştı.

14 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilen SMS oylamasında birinci olan Cemal Can Canseven, 447 oyunda boy gösterdi ve bunların 242 tanesini kazanmayı başardı. Kendisinin bireysel performansı, izleyenlerin dikkatini çekti.

Yarı finalde en az oyu alan kişi Yasin Obuz oldu. Obuz, bu sayede yarışmada üçüncülük koltuğuna oturdu. Daha önce ünlülerin tarafında yer alan Barış Murat Yağcı, takımların eşitlenmesi için gönüllerin tarafına geçmek zorunda kaldı.

Barış ve Cemal arasındaki SMS yarışını Cemal Can kazandı. Birçok kişinin sempatisini kazanan Cemal Can, bu yarışmanın şampiyonu olarak bir konuşma yaptı ve konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Tek kazanan değil burada iki kazanan var. Hayaldi gerçek oldu. Hayallerinizin peşinden gidin. Sonucu ne olursa olsun hayallerinizin peşinden gidin ve birbirinizin kalbini kırmayın. Hayat çok kısa.”

Bu kutlamanın ardından Twitter’ın gündemine oturan Survivor 2020, çeşitli yorumlara ev sahipliği yaptı. Birçok Twitter kullanıcısı, bu konu hakkındaki yorumlarını dile getirdi. Peki izleyiciler Cemal Can için neler söyledi?

2020 Survivor Şampiyonu Cemal Can Canseven kimdir?

25 Mayıs 1995 tarihinde İzmir’de doğan Cemal Can Canseven, reklam tasarımı ve iletişim konularında öğrenim görmek üzere seçimini Yeditepe Üniversitesinden yana yaptı. Bu nedenden dolayı İstanbul’a taşınan Cemal Can, Danla Biliç ile burada tanıştı.

Disjokeyliğe (DJ) merak saran Cemal Can, Holifest 2019 etkinliğinde DJ olarak sahneye çıktı. Düzenli bir şekilde spor yaptığı söylenen 2020 Survivor şampiyonu, Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanıyor. Kendisinin Instagram hesabına “buradan” ulaşabilirsiniz.

Cemal Can, “2020 Survivor şampiyonu kim oldu?” sorusunun yanıtı olmayı başararak Instagram hesabının takipçi sayısını artırdı. Şu anda kendisini 3.4 milyon kişi takip ediyor. Bu konu hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.

Yorum Ekleyin