Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2020 telefon tasarımı trendleri netleşti!

Ana sayfa / Teknoloji Haberleri

Yılın en büyük tüketici teknolojisi ticaret fuarı CES 2020 büyük bir hızla başladı ve bitti. Fakat bitmesiyle de mobil cihazların 2020 yılı içerisindeki trendleri de neredeyse netleşti. İşte birkaç madde de 2020 telefon tasarımı trendleri!

OnePlus, yeni ekran teknolojisini tanıtacak

CES 2020 etkinliğinde tanıttığı telefonla ziyaretçilerin dikkatini çeken şirket tanıtım hazırlığı yapıyor. OnePlus yeni ekran teknolojisi tanıtımı için sosyal medya üzerinden görsel yayınladı.

2020 telefon tasarımı trendleri netleşti!

Globaldeki en büyük tüketici teknolojisi ticaret fuarı CES 2020 son bulurken, 2020 yılında göreceğimiz mobil cihazlardaki tasarım trendleri de neredeyse netleşti. İsabetli sızıntılarıyla tanınan Ice Universe isimli Twitter kullanıcısı 2020 telefon tasarımı trendlerini birkaç madde ile sıraladı.

Reklam
Reklam

İlk trend olarak eğimli ekran tasarımları bu yıl hayatımıza geri dönecek. Samsung’un Galaxy Edge ailesiyle tanıştığımız eğimli ekranları bu yıl çok daha fazla amiral gemisinde ve eğim oranı yaklaşık 120 derece üzerinde olarak göreceğiz.

Bununla birlikte sadece sağ ve sol kenarları eğimli ekranlar değil Quad Curved olarak adlandırılan her tarafı eğimli ekranlarla karşılacağız gibi duruyor. Bununla birlikte bu yıl da katlanabilir telefon muadillerini bolca göreceğiz.

Bu yılın diğer bir amiral gemisi trendi olacak şey ise mozaik ekran kamerası olacak gibi duruyor. CES 2020’de OnePlus’ın arka tarafta gizlenebilen kameralı telefonu Concept One‘ı tanıtmasının ardından da ekran altında mozaik bir yapıda kaybolan ön kameraların da bu yıl hayatımızda önemli bir yeri kapsaması bekleniyor.

Son olarak cihaz yanından çıkan pop-up kameralar da bu yılın tasarım trendleri arasında olabilir. Peki sizce bu yıl mobil cihaz tasarımları hangi yeniliklerle karşımıza çıkacak?

OnePlus Concept One tanıtıldı! İşte özellikleri

Telefon üreticileri konsept modellerini tanıtmaya devam ediyor. Bir süredir adını sıkça duyduğumuz OnePlus Concept One modeli tanıtıldı. CES 2020 etkinliğinde tanıtılan model yoğun ilgi gördü.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam