Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2020 Toyota Supra kameralara yakalandı!

Ana sayfa / Otomobil

Toyota’nın tabiri caizse yaşayan efsanelerinden olan Supra modeli, bildiğiniz üzere 2020 yılından baştan aşağıya yenilenen tasarımıyla birlikte asfalta inmeyi planlıyor. Daha önceden kamuflajsız bir şekilde kameralara yakalanan 2020 Toyota Supra modelinin şimdi ise arka tarafının tasarımı gözler önüne serildi.

2020 BMW M3 ezber bozmaya geliyor!

Merakla beklenen 2020 BMW M3 hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Bugün paylaşılan görsel ile birlikte 2020 model BMW M3'ün tasarımı belli oldu. Yeni nesil M3 oldukça iddialı geliyor!

2020 Toyota Supra kameralara yakalandı!

Supra efsanesi devam ettirecek olan Toyota, 2020 yılından oldukça iddialı bir araç ile birlikte karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Hatırlayacağımız üzere, geçtiğimiz günlerde otomobilseverlerin merakla beklediği modellerden birisi olan yeni Toyota Supra modeli, kamuflajsız görüntülenmişti.

Reklam
Reklam

Her ne kadar eski nesil modellerin tasarımdan bir takım izler taşıyor olsa da, yeni nesil Supra’nın günümüz modern tasarım anlayışına ayak uydurduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bugün ise yapılan sızıntı ile birlikte merak edilen 2020 model aracın arka tamponunun tasarımı gözler önüne serildi.

Hemen yukarıdan da görebileceğiniz gibi, 2020 Toyota Supra‘nın genel anlamda agresif tasarım hatlarıyla ön plana çıktığını görmekteyiz. Bunun haricinde ise 2014 yılında konsept olarak tanıtılan FT-1’in tasarımını andıran yeni nesil otomobil, her yönüyle özel bir spor otomobil olduğunu hissettiriyor.

Oldukça etkileyici bir tasarım anlayışına sahip olan otomobilin arka tarafına şöyle bir göz attığımızda ise bizleri keskin arka farlar karşılıyor. Bunun haricinde ise 2014 yılında tanıtılan konsept otomobil olan FT-1 ile yine aynı şekilde benzer bir egzoz tasarıma sahip olduğu da görülüyor.

Tüm bunların haricinde söz konusu araç hakkında herhangi bir teknik ayrıntının sızdırılmadığını da belirtelim. Ancak, Toyota’ya yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler ışığında merakla beklenen otomobilin Ocak 2019′da gerçekleşecek olan Detroit Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkartacağını da ön görülüyor.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam