2020 Volkswagen Golf sonunda ortaya çıktı
Uzun süredir merakla beklenen Golf 8 ortaya çıktı. 2020 Volkswagen Golf özellikleri ile de dikkat çekiyor.

Volkswagen, C-hatchback segmentinde mücadele eden otomobili Golf’ü tanıtmaya hazırlanıyor. Otomobilin tanıtımına saatler kala tüm fotoğrafları internete sızdırıldı. 2020 Volkswagen Golf özellikleri, 24 Ekim itibariyle netlik kazanıyor. Golf 8 üzerindeki örtüyü atacak.
2020 Volkswagen Golf özellikleri
Lansmanına saatler kala Golf 8 fotoğrafları internete sızdırıldı. Bu sızıntının yanlışlıkla mı, yoksa bilerek mi yapıldığı şimdilik tartışma konusu. Otomobilin tasarımına bakarsa Golf 7 modeline göre önemli tasarım değişikliklerinin olduğunu görüyoruz. 2020 Volkswagen Golf, daha ince far çizgilerine sahip. Izgarası daralan otomobilin alt ızgarası da artık yeni bir çizgiyle gelecek. Otomobilin arkasında ise LED stopların diğer Volkswagen modellerine benzediğini görüyoruz. Volkswagen Arteon ve Touareg modellerindeki farlar, Golf 8 modeline de ilham vermiş gibi duruyor. Otomobile yandan baktığımızda ise çizgilerin çok fazla değişmediğini görüyoruz.

Kabinde de bizi tamamen dijital ekranlar karşılıyor. Artık hem gösterge paneli hem de bilgi-eğlence ekranı dijital. Ortaya çıkan fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla otomobilde head-up display kullanılıyor. Tabii muhtemelen bu teknoloji üst donanım seviyelerinde kullanılacak.
Alıştığımız vites topuzu artık küçük bir tuşa bırakmış durumda.
2020 Volkswagen Golf motor seçenekleri ile ilgili detaylara baktığımızda ise otomobilde 1 litrelik ve 1.5 litrelik benzinli motorların olacağını görüyoruz. Ayrıca, Golf 8 hibrit seçenekleri ile de yollara inecek.
Almanya Wolfsburg’daki fabrikada üretilecek olan 2020 Volkswagen Golf tabii ki yine MQB platformunda yükseliyor. Araç ilk olarak, Aralık 2019’da Avusturya ve Almanya’da satışa çıkacak.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (20)
ortaya çıktı da acaba bu araçların fiyatı ne olacak orası merak konusu ev fiyatı kadar araba fiyatı var artık
Tasarım olarak bence gayet hoş olmuş.
Golf 7 ve 7,5 dış tasarım olarak kesinlikle bundan iyi aynalar hiç olmadı leon gibi daha keskin hatlara sahip olması beklenirdi
Nedense bana Honda yı hatırlattı
Bu paraya değmez...
iç tasarımın değiştiği iyi olmuş daha çok sevdim
Aracın dış karakteristiği bozulmuş (kaba olmuş). Ici güzel ama yeni bmw 1 serisinin çakması:(
Arabanın içi resmen yeni bmw 320d
En iyi kasa golf 7,5 ve yeni çıkacak leon daha çok satar söyleyeyim daha iyi görünüşü ve içi
Çok çirkin ve pahalı