Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2020 Volkswagen Nivus kamuflajlı olarak ortaya çıktı

Ana sayfa / Otomobil

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden olan Volkswagen, bu Nivus isimli modeliyle gündeme geldi. VW Polo ile aynı platformu paylaşan, coupe görünümlü 2020 Volkswagen Nivus modeline ait bazı görüntü ve resmi bilgiler açıkladı. Bu arada görüntülerde otomobil tabii ki kamuflajlı!

900 beygirlik McLaren Senna adeta uçuyor

Novitec firmsaı yeni projesinde McLaren Senna kullandı. Novitec, McLaren Senna'yı 900 beygir güç üretebilecek seviyeye getirdi.

Reklam
Reklam

2020 Volkswagen Nivus özellikleri nasıl olacak?

Tasarım anlamında sportif bir görünüme sahip olan yeni Nivus, özellikle genç müşterilerin ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Polo ile aynı platformu paylaşan Nivus’un nispeten uygun fiyatla piyasaya sürülmesi planlanıyor. Nivus; 17 inçlik jant, LED aydınlatmalı gündüz ve arka farlara sahip.

Nivus 2020’nin açıklanan teknik özelliklerine bakacak olursak, araç 3 silindirli 1.0 litrelik TSI benzinli motora sahip olacak ve bu benzinli motor 6 ileri DSG şanzıman ile kombine edilecek. Bu arada motor 128 beygir güç ve 200 Nm tork üretecek. Ayrıca, araçta 4Motion adlı 4 tekerden çekiş sistemi bulunuyor.

Nivus, Polo’nun crossover versiyonu olarak nitelendiriliyor. Polo’da bulunan 285 litrelik bagajın hacmi Nivus’da 415 litreye yükseltilecek.

Brezilya’da üretilecek olan yeni Volkswagen Nivus modeli, daha sonra Avrupa fabrikalarından birinde de üretime girecek. Araç yaz aylarında, eğer Corona virüs kaynaklı bir engel olmazsa, showroom’larda yerini alacak. Ancak Avrupa pazarına girişinin 2021 yılını bulacağı bilgisi paylaşılıyor.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam