Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2020 yılının şimdiye kadarki en iyi dizileri

Ana sayfa / Teknoloji Haberleri

Keyifli vakit geçirmenin yegâne araçları arasında yer alan diziler, özellikle karantina döneminde evde vakit geçirenlerin kurtarıcısı oldu. O en sevdiği dizinin bitirdiği sezonlarını tekrar tekrar izleyenler, hiç ilgi duymasa da farklı bir deneyim yaşamak istediği için hiç izlemeyeceği dizileri izleyenler ve daha binlercesi, hepinize selam olsun. Eminiz ki bu listede yer alan dizileri duymuşsunuzdur ancak belki de duymadıklarınız vardır? İşte sıkıntıya birebir 2020 yılının en iyi dizileri listesi:

Bilim kurgu temalı animasyon dizileri

Meraklısı için bilim kurgu animasyon önerilerimizle karşınızdayız. İşte yetişkinler için çizgi dizi kategorisinde yer alan öneri listemiz:

2020 yılının en iyi dizileri listesi

2020 yılı gerçekten de zor bir yıl oluyor haliyle pek çok kişi evde geçirdiği zamanı eğlenceli hale getirmek istiyor. Bu sebeple dizilere ve filmlere yöneliyor. Biz de sizler için hazırladığımız bu listede 2020 yılının en azından şu ana kadar ki( yeni yayımlanan ve bomba etkisi yaratan bir dizi olmazsa) en iyi dizilerini topladık.

The Outsider


HBO’nun yeni gizem-polisiye dizilerinden The Outsider, bu yılın gizli kalmış dizileri arasında yer alıyor. Çok fazla popüler olmasa da ağzının tadını bilen diziseverler tarafından fark edilen The Outsider, dünyaca ünlü korku yazarı Stephan King’in aynı adlı romanından uyarlandı. HBO’nun birkaç yıl içinde güzel bir çıkış yakaladığını söylemek mümkün. The Outsider, kafanızda birçok soru işareti bırakacak.

Tür: Suç, Dram, Fantastik

IMDb puanı: 7.5

Dizinin ilk bölümünün yayımlanma tarihi: 12 Ocak 2020

Feel Good

İlk sezonun toplamda 6 bölüm olduğu dizinin Mae adlı bir komedyen etrafında geçtiğini söyleyelim. İş hayatından, özel hayatına kadar dizinin odağında olan Mae, yeni birisi olmak için büyük adımlar atmaya çalışıyor. Dizi Netflix’te yer alıyor.

Tür: Komedi, Dram, Romantik

IMDb puanı: 7.5

Dizinin ilk bölümünün yayımlanma tarihi: 18 Mart 2020

Normal People

BBC ve Hulu ortak yapımı olan Normal People, İrlandalı yazar Sally Rooney’ın çok satan aynı adlı romandan uyarlanmış bir dizi. İrlanda’da yolları keşisen iki kişiyi anlatan dizinin romantik esintileri ve huzurlu hikâyesi dikkat çekiyor.

Tür: Dram, Romantik

IMDb puanı: 8.6

Dizinin ilk bölümünün yayımlanma tarihi: 29 Nisan 2020

High Fidelity

HBO imzalı High Fidelity, başrolde güçlü bir kadın karektere yer veriyor. Nick Hornby’nin aynı adlı romanından uyarlanan ve 2000 yılında John Cusack’ın başrolünü üstlendiği filmle hayatımıza kazandırılan yapımdan bağımsız, dizi olarak karşımıza çıkıyor. Zoe Kravitz’in plak dükkanı sahibiyle başrolü üstlendiği yapım kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Tür: Komedi, Dram, Romantik

IMDb puanı: 7.7

Dizinin ilk bölümünün yayımlanma tarihi: 14 Şubat 2020

Gangs of London


Peaky Blinders gibi dizilerin tutmasının ardından İngiltere’de geçen suç dizileri de popüler oldu.  Gangs of London ise günümüz Londra’sında suç örgütlerinin arasındaki rekabeti işliyor. Dizi çıktığı günden beri yükselişte ve dikkat çekiyor.

Tür: Aksiyon, Suç, Dram

IMDb puanı: 8.2

Dizinin ilk bölümünün yayımlanma tarihi: 23 Nisan 2020

The Eddy

Farklı tatlardan hoşlananlar için yayımlanan The Eddy, Whiplash ve La La Land’ın ünlü yönetmeni Damien Chazelle’in ilk dizi tecrübesi. The Eddy, Fransa’da geçiyor ve oradaki caz kültürüne kanatlanıp uçmanızı sağlıyor. Müzik temasının ağırlıkta olduğu yapımları seviyorsanız, The Eddy hoşunuza gidecek.

Tür: Müzikâl, Dram

IMDb puanı: 7.2

Dizinin ilk bölümünün yayımlanma tarihi: 8 Mayıs 2020

Mrs. America


FX yapımı dizi MrsAmerica, kadın hareketinin tarihini konu ediyor. Feminizmin yükselişini ve ABD’deki eşit hak yasasının hazırlanışına giden süreci ünlü aktivist Phyllis Schlafly’nin gözünden anlatan mini dizi, kısa süre içinde dikkat çekmeyi başardı. Cate Blanchett’ın muhteşem oyunculuğu ile hayat verdiği Phyllis Schlafly, hem tarihi anlamak hem de o dönemki mücadeleyi görmek açısından önem arz ediyor.

Tür: Biyografi, Dram, Tarih

IMDb puanı: 7.9

Dizinin ilk bölümünün yayımlanma tarihi: 15 Nisan 2020

Avenue 5 

2020 yılında yeni bilim-kurgu komedisi olarak karşımıza çıkan Avenue 5, Hugh Lauri’nin başrolde olduğu bir uzay gemisi kaptanının komik hikâyesini ele alıyor. HBO imzalı dizinin farklı bir kurgusu bulunuyor.

Tür: Komedi, Bilim kurgu

IMDb puanı: 6.5

Dizinin ilk bölümünün yayımlanma tarihi: 19 Ocak 2020

Yorum Ekleyin