Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2021 Apple Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu

Ana sayfa / iOS Uygulamaları

Her sene Apple, WWDC etkinliğinde Uygulama Tasarım ödüllerini geliştiricilere dağıtıyor. Kapsayıcılık, Zevk ve Eğlence, Etkileşim, Sosyal Etki, Görseller ve Grafikler ve İnovasyon olmakla toplam 6 kategoride ödül dağıtan şirket, son 20 yılda 250’den fazla geliştiriciyi ödüllendirdi. Kazananlara fiziksel bir ödül ve çalışmalarına devam edebilmeleri için bir donanım sepeti gönderilecek.

Facebook Messenger’ın iOS sürümü için büyük güncelleme

Facebook Messenger iOS uygulaması güncelleme aldı. Uygulamaya, QR kodlar, ödeme bağlantıları ve yeni temalar eklendi.

2021 Apple Tasarım Ödülleri kazananları

Kapsayıcılık kategorisi: Kategorinin kazanan uygulamaları ve oyunları farklı geçmişlere, yeteneklere, dillere sahip kişileri destekleyerek herkes için mükemmel bir deneyim sunmalıdır.

Reklam
Reklam

Zevk ve Eğlence kategorisi: Kazananlardan Apple teknolojileriyle zenginleşen unutulmaz, ilgi çekici ve tatmin edici deneyimler sunmaları bekleniyor.

Etkileşim kategorisi: Bu kategorinin kazananları, platformlarına mükemmel bir şekilde adapte edilmiş kullanıcı dostu arayüzler ve zahmetsiz kontroller sunmalıdır.

Sosyal Etki kategorisi: Kategorinin amacı kritik konulara ışık tutan ve yaşamımızı anlamlı bir şekilde iyileştiren uygulamaların parlaması.

Görseller ve Grafikler kategorisi: Kategorinin kazananları özgün ve tutarlı bir temayı sahip göz alıcı görsellere, ustaca çizilmiş arayüzlere ve yüksek kaliteli animasyonları barındırmalı.

İnovasyon kategorisi: Kazanan yapımlar Apple teknolojilerinin sıra dışı kullanımıyla kendi türünde ayrı bir yere oturan en gelişmiş deneyimi sağlamalıdır.

Peki 2021 Apple Tasarım Ödülleri kapsamında ödül alan yapımlar içinde kullandıklarınız var mı?

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam