Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

Yeni BMW M3 ve M4 için müjdeli haber verildi

Ana sayfa / Otomobil

BMW’nin heyecanla beklenen 2021 BMW M3 ve 2021 BMW M4 modelleri ile ilgili, otomobilseverleri heyecanlandıran bir açıklama geldi.

BMW M CEO‘su Markus Flasch, 2021 yılında tanıtılacak olan yeni BMW M3 ve yeni BMW M4 modelleri hakkında bazı soruları cevapladı.

BMW en yeni modelleri ile fuara damgasını vurdu

BMW gibi otomotiv devleri geliştirdikleri araçlar ile 2019 Los Angeles Otomobil Fuarı'nda boy gösteriyor. BMW 2 Serisi Gran Coupé, BMW M2 CS ve BMW M8 Gran Coupé fuara damga vurdu

2021 BMW M3 ve 2021 BMW M4, tasarımı ile fenomen olacak!

CEO’nun açıklamalarına göre yeni BMW M3 modeli, baz BMW 3 modeline göre oldukça büyük tasarımsal farklılıklara sahip olacak.

Fenomen olacak bir tasarıma sahip olacağını söyleyen Flasch, tasarımın neredeyse tamamen baştan tasarlanacağını belirtti. CEO, 2021 BMW M4 modeli için de aynı durumun geçerli olacağını ekledi.

Tasarımsal değişiklikler hakkında büyük bir ipucu vermekten de çekinmeyen Flasch, yeni modeller hakkında merak uyandırmayı başardı.

CEO, yeni BMW M3 ve yeni BMW M4 modellerinde hem enine hem de boyuna genişletilmiş ön panjura sahip olacağını açıkladı. Hatırlayacağınız üzere BMW’nin böbrek olarak adlandırılan ön panjuru, yenilenen BMW 7 Serisi ile zaten oldukça büyük bir hale gelmişti.

Hatta bu devası büyük ön panjur bulunan yeni tasarım anlayışı nedeniyle Reddit ve Twitter gibi sosyal paylaşım ağlarında uzun süre alay konusu olmuştu.

Bu yeni trendin BMW M ekibinin tasarım lideri olan Domagoj Dukec sayesinde hayata geçtiği belirtildi. Dukec, BMW müşterilerinin standart üretim modeller ile M Serisi otomobillerin arasındaki tasarımsal farkın açılmasından memnuniyet duyacağını düşünüyor.

2020 yılından itibaren BMW için tasarım açısından altın bir dönemin başlayacağına işaret eden Markus Flasch, bu ilginç açıklamasıyla otomobil dünyasının ilgisini şimdiden çekmeyi başardı.

Yorum Ekleyin