Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2021’de en çok beklenen yeni diziler

Ana sayfa / Teknoloji Haberleri

2020 yılının kasvetli ve olumsuz atmosferinin ardından sinema sektörü de önemli bir sekteye uğradı. 2020 yılında vizyona girmesi gereken filmlerin ve dizilerin büyük bir çoğunluğu ya ertelendi ya da dijital platformlarda izleyicilerle buluştu. Sizler için 2021 yılında yayımlanacak yeni diziler listesi hazırladık:

Netflix, Elder Scroll dizisi için harekete geçti

Netflix, Amazon, Disney Plus ve HBO Max arasında süren içerik savaşlarında Netflix, Elder Scroll dizisi ile ön plana çıkmanın peşinde. Peki ama Netflix bu dev fantastik evrenin altından kalkabilecek mi?

2021 yılında yayımlanacak yeni diziler: Merakla bekleniyorlar

2021 yılında, Marvel evreninden klasik filmlerin dizi uyarlamalarına kadar çok zengin bir dizi listesi bizleri karşılıyor. Koronavirüs salgını insanların dizi ve film izleme alışkanlıklarını değiştirdi. Haliyle içerik izleme platformlarına bir ilgi var. Bu nedenle yeni yapımlar merakla bekleniyor.

The Book Of Boba Fett/ Disney Plus

Bu yılın merakla beklenen yapımları arasında The Book Of Boba Fett var. Disney Plus üzerinden yayımlanacak olan dizi ilk kez yine bir Disney Plus yapımı olan The Mandalorian’ın 2. sezon finalinin sonunda karşımıza çıkmıştı. Bu dizide izleyiciler, efsanevi ödül avcısı Boba Fett’in yolculuğunu takip edecek. Dizinin Star Wars evrenini sevenlere seslenmesi ve bu yılın aralık ayında yayımlanması bekleniyor.

Yüzüklerin Efendisi/ Amazon Prime Video

Efsanevi film serisi Yüzüklerin Efendisi’nin diziye aktarıldığı duyurulduğu andan beri beklentiler oldukça arttı. Amazon Prime Video tarafında yayımlanacak olan dizi hakkında şu anda çok az şey biliniyor. Tek bildiğimiz dizinin Tolkien’in evreninin İkinci Çağında gerçekleşeceği oluyor. Dizinin tam anlamıyla ne zaman çıkacağı da bilinmiyor ancak tahminler 2021 yılı içinde izleyici ile buluşması yönünde.

Mr. Mayor/ NBC

ABD’deki Başkanlık seçimlerine de gönderme yapacak dizi, temelde belediye başkanı tekelinde dönüyor. Dizi bunun yanı sıra Donald Trump’ın yükselişine değin güncel olayları da işlemesi bekleniyor. Mr. Mayor, 7 Ocak 2021 tarihinde izleyiciyle buluşuyor.

Only Murders In The Building/ Hulu

Farklı isimleri tek bir dizide buluşturan Only Murders In The Building ( Binadaki Cinayetler) Selena Gomez, Martin Short ve Stev Martin’in etrafında dönüyor. New York’ta geçen yapım, apartmanda yaşanan bir cinayetin ortasında kendilerini bulan üç kişiye odaklanıyor. 2021 yılının sonlarında Hulu’da yayımlanacak dizi, ilerleyen dönemde ABD dışında Disney Plus aracılığıyla izleyicilerin karşısına çıkacak.

WandaVision/ Disney Plus

Geçen yıldan beri en çok beklenen dizilerden birisi olan WandaVision, nihayet 15 Ocak 2021 tarihinde yayımlanacak ve ilginç bir sitcom şeklinde olacak. Scarlet Witch karakterinin parlaması beklenen dizi hakkında çok bir detay bulunmuyor.

Loki/ Disney Plus

Bir diğer merakla beklenen Marvel dizisi ise Loki oluyor. Loki bildiğiniz gibi Thor karakterinin antisi olarak nam salmış ancak sevilen bir karakter. Kısa süre önce dizinin fragmanı yayımlanmış ve oldukça dikkat çekmişti. Loki dizisi, Avengers filmindeki sahnelerin perde arkasına bakış atması sağlayacak olmasının yanında bir de farklı Marvel filmleriyle bağlantılı sahneleri de içinde barındırıyor. Loki 19 Mart 2021 tarihinde yayımlanacak.

Yorum Ekleyin