Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2021’in en iyi markaları belli oldu!

Ana sayfa / Haberler

Müşteri memnuniyetinin önemi her geçen gün artıyor. Bu nedenle markalar, toplumdaki imajlarına oldukça dikkat ediyor. Başarılı olan şirketler sahip oldukları algı nedeniyle sürekli yükselişe geçerken, kötü şöhrete sahip şirketler ne yazık ki girdiği pazarlarda pek de başarılı olamıyor.

Söz konusu durumun farkında olan Comparably, markaların tüketici gözündeki değerini ölçtü. Geniş bir kitle ile araştırma yapan şirket, 2021’in en iyi 100 markasını seçti. Farklı kültür ve demografik özelliklerden insanlarla iletişime geçen Comparably, 100 şirketi sıraladı.

Şirketler için tehlike çanı çalıyor: Siber saldırılara dikkat!

Trend Micro tarafından yapılan bir ankete göre şirketlerin siber saldırılara maruz kalma oranında artış var.

Reklam
Reklam

2021’in en iyi markaları hangileri?

Herkesin Apple ve Samsung gibi devasa şirketleri beklediği listenin bir numarası herkesi şaşırtmayı başardı. Teknoloji, perakende, tüketim mallarından medya, eğlence, yeme-içme, seyahat ve konaklamaya kadar çeşitli sektörlerdeki faaliyetleriyle adını duyuran Peloton, alanında dünya devi rakiplerini geride bırakmayı başardı.

Listenin ikinci sırasını televizyonun modern hali Netflix alırken, Costco market zinciri üçüncü oldu. Oldukça şaşırtıcı olan bu durum, eğlence ve hizmet sektörünün tüketiciler üzerindeki etkisinin daha büyük olduğunu ortaya çıkardı. Comparably‘nin listesinin tamamına buradan ulaşabilirsiniz. Zirvedeki ilk 10 isim ise şu şekilde:

  1. Peloton
  2. Netflix
  3. Costco
  4. Chick-fil-A
  5. Amazon
  6. Apple
  7. Nike
  8. Target
  9. Google
  10. Spotify

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizin favoriniz olan şirketler hangileri, sevdiğiniz bir şirket var mı? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam