Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2021 Kia Rio hafif hibrit teknolojisi ile yenilendi!

Ana sayfa / Teknoloji Haberleri

Bu yılın başlarında ağır kamuflajlı olarak testleri yapılan 2021 Kia Rio hafif hibrit teknolojisi ile birlikte tanıtıldı. 2021 Kia Rio için iç ve dış tasarımda yenilikler yapıldı ve hafif hibrit güç aktarım organı eklendi.

Elektrikli Kia, 20 dakikada şarj olacak

Kia elektrikli otomobil planlarını ve bazı verilerini paylaştı. İk modeli için 500 kilometre menzil sunan Kia, 11 elektrikli araç tanıtacak.

2021 Kia Rio iç ve dış tasarımını yeniledi!

2020 modeliyle karşılaştırıldığında, yükseltilmiş olan Kia Rio, daha dar bir ön ızgaraya sahip. Yenilenmiş ön tasarım ile tüm donanımlara LED farlar da standart olarak eklenmiş durumda. Yeni sekiz kollu 16 inç alaşım jant tasarımı ile birlikte yükseltilmiş model, iki yeni renk seçeneğini de beraberinde getirdi. Bunlar; Perennial Grey ve Sporty Blue.

İçeride yapılan en büyük değişiklik ise orta konsolda göze çarpıyor. Orta konsolda yer alan 8 inçlik bilgi eğlence sistemi ve daha yüksek çözünürlüğe sahip 4.2 inçlik dijital gösterge paneli kabini daha lüks hale getiriyor. Orta konsolda yer alan bilgi eğlence sistemi çoklu Bluetooth bağlantısı, Apple Car Play ve Android Auto özelliklerine sahip olacak.

2021 Kia Rio motor seçenekleri

Makyajlı Kia Rio için göze çarpan diğer bir değişiklik de kaputun altında karşımıza çıkıyor.

2021 Kia Rio üç silindirli içten yanmalı motoruna ek olarak 1.0 litre hafif hibrit motorunu da kullanıyor. Bu entegre sisteme EcoDynamics+ adını veren Koreli üreticinin yeni nesil Rio’su, 100 ve 120 beygirlik seçeneklerle tercih edilebilecek.

Güvenlik konusunda da önemli adımlar atan Kia, makyajlı Rio’ya yaya ve araç tanıma sistemi, şerit takip asistanı, sürücü dikkat uyarısı, kör nokta çarpışma uyarısı gibi özellikleri ekledi.

Yükseltilmiş Kia Rio, yeni renk seçenekleri, güvenlik teknolojisi, yeni iç mekanı ve hafif hibrit teknolojisiyle bu yılın üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak.

Yorum Ekleyin