Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2021 model OnePlus Pro özellikleri ve tasarımı sızdırıldı!

Ana sayfa / Teknoloji Haberleri

Bir süredir OnePlus, yeni orta segment modeli OnePlus Z ile karşımıza çıkıyordu. 2021 model amiral gemisi cihazın tasarımı ile ilgili farklı patent iddiaları ortaya çıksa da, net bilgiler bulunmuyordu. Bugün ise beklenen 2021 model OnePlus Pro özellikleri ve tasarımı belli oldu!

OnePlus Z özellikleri ve çıkış tarihi sızdırıldı

Performans testi sızdırılan OnePlus Z'nin bugün de özellikleri ve çıkış tarihi ortaya çıktı. İşte OnePlus Z özellikleri ve çıkış tarihi!

2021 model OnePlus Pro özellikleri ve tasarımı sızdırıldı!

OnePlus geçtiğimiz günlerde Twitter hesabı üzerinden konsept tasarımcıları bir araya toplamıştı. Şirket, geleceğe dair fikirleri olan tasarımcıların, hayallerini OnePlus‘a iletmesini istemişti. Ardından birçok konsept tasarımcı hayallerini paylaştı. İsabetli sızıntılarıyla tanınan Twitter kullanıcısı ve konsept tasarımcı Ben Geskin de, 2021 model OnePlus Pro amiral gemisinin tasarımını ve özelliklerini bu post altında paylaştı.

Şimdiye kadar sızdırılan ve ortaya çıkan raporlara göre tasarlanan konsept, önümüzdeki yıl çıkacak amiral gemisi OnePlus’lar için kafamızdaki soru işaretlerini netleştirdi. Ekran altı kamera ile karşımıza çıkması beklenen yeni One Plus Pro, arka tarafında da kamera sensörleri belli olmayan yuvarlak bir kamera kurulumu barındırabilir.

6.7 inç‘lik 120Hz QHD Plus bir ekran ile gelmesi beklenen cihazın, 64 Megapiksel ultra geniş açılı ana kamera, 16 Megapiksel 10x optik zoom teknolojili ikincil sensör, 3D ToF ve ekran altı 16 Megapiksel selfie kamerası barındırması bekleniyor.

Qualcomm‘un Snapdragon 875 işlemcisinden güç alacak modelin, 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanı sunacağı düşünülüyor. Tabii ki bununla birlikte farklı RAM ve dahili depolama seçenekleri de sunabilir.

Warp Charge 60T hızlı şarj teknolojisinden güç alacağı düşünülen model, 5000 mAh bataryadan da beslenebilir. OnePlus’ın bu yıl çıkaracağı amiral gemisinin isminde numara kullanmayacağı da iddialar arasında. Henüz net olmasa da OnePlus Pro ismiyle çıkacak bu modelin, yeni bir model serisine öncülük edeceği düşünülüyor. Fiyatı ve çıkış tarihi konusunda henüz net bilgiler maalesef yok.

Yorum Ekleyin