Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2021 Renault Kadjar’ın ayak sesi duyuldu

Ana sayfa / Teknoloji Haberleri

İkinci nesil Renault Kadjar 2021’de piyasaya sürülecek ve tamamen güncellenmiş bir tasarım ile karşımıza çıkacak. Yeni tasarımının yanında bir takım yeni teknolojiyi de getirecek olan 2021 Renault Kadjar, hibrit güç aktarım organlarıyla karşımıza çıkacak.

Yeni Renault Kadjar Türkiye’de satışa çıktı

Renault Kadjar yenilenmiş haliyle ülkemizde satışa çıktı. Tasarımı yenilenen, yeni Renault Kadjar fiyatı donanım seviyesine göre değişiyor.

2021 Renault Kadjar tasarımı ile değişiklik getirecek

Mevcut Kadjar 2015 yılından beri satışta ve 2018’de hafif bir makyaj operasyonu geçirdi. 2021 Kadjar’ın mevcut modele göre daha keskin hatlara sahip bir tasarımla gelmesi bekleniyor. Özellikle yeni Clio, Capture ve Megane’da bulunanlara benzer “C şeklindeki” LED farları 2021 Kadjar’da görmeyi bekliyoruz.

Reklam
Reklam

2021 Kadjar kabininde de yeniliklerle karşılaşacağız. Autocar’ın iddiasına göre halihazırda kontrol panelinde bulunan bilgi eğlence sistemini 2021 Kadjar’da çıkarılabilen bir tablet şeklinde görebiliriz. Ayrıca yeni ortam aydınlatması ve yeni döşeme seçenekleri de 2021 Kadjar’da olacağı iddia edilen yenilikler arasında.

2021 Renault Kadjar, Mitsubishi Outlander ve Nissan Qashqai ile aynı platform üzerine inşa edilecek. Üç marka da mevcut modellerini CMF-C adını verdikleri platformda yeniden inşa ederek, 2021 yılında piyasaya sunacak. Bu platform sayesinde SUV modelleri hafif hibrit ve plug-in hibrit güç aktarım organlarına sahip olacaklar.

Renault’un hibrit planı, en büyük rakibi Peugeot 3008 Hybrid4 modelinden farklı yönde ilerleyecek gibi görünüyor. 300 beygir güç üreten ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan 3008 Hybrid4’e karşı Renault, Captur E-Tech’de kullanılan hafif hibrit sisteme benzer bir güç organı ile tanıtılacak. Captur E-Tech 1.6 litrelik benzinli motorun yanında 2 adet elektrikli motorla birlikte 160 beygir güç üretiyor. 2021 Renault Kadjar için de benzer güç aktarım sisteminin kullanılması bekleniyor.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam