Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2021 Steam Yaz İndirimleri’nde alınabilecek online oyunlar

Ana sayfa / Haberler

Steam‘in geleneksel yaz indirimi başladı. 24 Haziran ile 8 Temmuz arasında sürecek olan 2021 Steam Yaz İndirimleri, oyunculara popüler oyunlarda da fırsatlar sunuyor. Bu kapsamda fiyatı düşen online oyunlar ile sizin için bir liste oluşturduk. 

2021 Steam Yaz İndirimleri başladı! İndirimdeki oyunlar

Steam geleneksel yaz indirimi başladı. 24 Haziran ile 8 Temmuz arasında sürecek olan indirim harika fırsatlar sunuyor.

2021 yaz indiriminde online alınabilecek oyunlar

Online oyunlar ne kadar zevkli olsa da hepsine belli bir miktar ücret ödüyoruz. Bu yüzden bazen eğlencemiz yarıda kalabiliyor. İşte karşınızda Steam platformunda indirimli online oyunlar.

1 – The Forest

Online oynayabileceğiniz harika bir hayatta kalma oyunu. Oyunda mağaralar, size saldıran yaratıklar var. Bunların dışında eşya toplama görevleri var. Eşya toplayıp baraka gibi alanlar yapabiliyorsunuz. Göreviniz ise adada kaybolan çocuğunuzu bulmak.

Normal Fiyat: 32,00TL
İndirimli Fiyat: 12,80TL
The Forest’i satın almak için buraya tıklayın.

2 – Witch It

Online olarak oynayabileceğiniz harika bir saklambaç oyunu. Cadı ve devler olacak şekilde 2 takım var. Cadı karakterler oyunda olan nesnelere dönüşüp saklanıyor. Dev karakterlerin amacı ise saklanan cadıları bulmak. Arkadaşlarınızla kahkaha atarak oynayabileceğiniz bir oyun.

Normal Fiyat: 39,00TL
İndirimli Fiyat: 15,60TL
Witch It’ı satın almak için buraya tıklayın.

 3 – Sea Of Thieves

Online oynayabileceğiniz harika bir macera oyunu. Korsan oluyorsunuz ve oyunda olan adalara gidip hazine topluyorsunuz. Topladığınız hazineler ile oyunda gelişiyorsunuz. En güzeli ise oyuna son güncellemesiyle birlikte Jack Sparrow karakteri gelmiş bulunmakta. Arkadaşlarınız ile birlikte ada basmak eğlenmenizi sağlayacaktır. 

Normal Fiyatı: 61,00 TL
İndirimli Fiyatı: 40,87 TL
Sea Of Thieves’i satın almak için buraya tıklayın.

4 – Forza Horizon 4

Online olarak oynayabileceğiniz harika bir yarış oyunu. Bir yarış oyununa göre çok büyük bir açık dünyaya sahip olmasının yanında 450’nin üstünde araç içeren Forza Horizon 4 size ve arkadaşlarınıza en keyifli yarış oyunu deneyimini yaşatacak. 

Normal Fiyatı: 92,00 TL
İndirimli Fiyatı: 46,00 TL
Forza Horizon 4’ü satın almak için buraya tıklayın.

Yorum Ekleyin