Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2021 Türkiye GP’sinin tarihi resmen değişti!

Ana sayfa / Haberler

Küresel pandemi nedeniyle Formula 1 yönetiminden revize açıklamaları gelmeye devam ediyor. Daha önce vakaların artması nedeniyle Türkiye de dahil olmak üzere birçok ülkeyi 2021 sezonu takviminden çıkaran ve bazı ülkeleri daha sonra yeniden ekleyen Formula 1 yönetimi, şimdi de 2021 sezonu takviminde değişiklik yapıldığını duyurdu. Bu kapsamda 2021 Türkiye Grand Prix’sinin de tarihi değişti.

Formula 1 Türkiye GP’si iptal olabilir! İşte nedeni

Evdeki hesap çarşıya uymadı. Yeni tedbir listesinde Türkiye hala kırmızı listede. Bu durum 1-3 Ekim tarihlerindeki Formula 1 Türkiye GP'sini riske soktu.

2021 Türkiye Grand Prix’sinin tarihi revize edildi

Hatırlanacağı üzere Formula 1 Türkiye GP’sinin 1-3 Ekim tarihleri arasında yapılması planlanıyordu. Bunun yanı sıra Formula 1 yönetimi, 23 yarışlık bir takvim planlamıştı. Ancak son günlerde koronavirüs vakalarının bazı ülkelerde yeniden artış göstermesinin ardından ilk etapta Japonya takvimden çıkarıldı.

Reklam
Reklam

Böylelikle yarış takvimi 22‘ye düştü ve tarihlerde de bazı değişiklikler yapıldı. Bunun üzerine Japonya’nın 8-9-10 Ekim takvimi Türkiye’ye verildi. Formula 1 yönetiminden gelen açıklamalara göre 2021 Türkiye Grand Prix’sinin 8-9-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

İstanbul Park’ın genel müdürü Sadi Hezber tarafından yapılan açıklamada, ”Tüm dünyada pandeminin sebep olduğu karmaşıklık sebebiyle bu sezonki yarış takviminde pek çok kez değişiklik oldu. Intercity İstanbul Park olarak bu süreçte de Formula 1 yönetimiyle sıkı temasta bulunarak, belirsizlikler noktasında çözüm önerilerimizi sunduk ve uyum yeteneğimizi sergileyerek güncellenen takvimdeki yerimizi koruduk. Kesinleşen takvime göre 8-9-10 Ekim tarihlerinde dünyanın gözü İstanbul’da ve Intercity İstanbul Park’ta olacak. Bu kapsamda bilet satışlarımız da devam ediyor.”

”Mevcutta bilet satın almış seyircilerimizin herhangi bir işlem yapması gerekmiyor. Geçtiğimiz yılın en iyi yarışını gerçekleştirerek Türkiye’ye yaşattığımız gururu bu yıl seyircili olarak tekrar edeceğiz. Bu heyecana ortak olma fırsatını kaçırmak istemeyenleri zaman kaybetmeden biletlerini satın almaya davet ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam