Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2021 Volkswagen Tiguan yolda görüntülendi!

Ana sayfa / Otomobil

Vokswagen’in en çok satılan SUV modeli olan Tiguan’ın 2021 için makyajladığı yeni tasarımı görüntülendi. 2021 Volkswagen Tiguan tasarımı, araç neredeyse kamuflajsız olarak yolda test edilirken gözler önüne serildi.

Araca baktığımızda büyük bir değişimden bahsetmemiz söz konusu değil. Tasarımları yenilenen ön farlar 8. nesil Golf‘e benzetilmeye çalışılmış. Arka farların da aynı şekilde değiştirilmeye çalışıldığı belli oluyor.

Volkswagen logosu yenilendi! İşte yeni tasarım!

Elektrikli hatchback ID.3‘ü tanıtan Alman otomobil devi Volkswagen, aynı zamanda Frankfurt Otomobil Fuarı öncesinde yeni logosunu tanıttı. İşte yeni haliyle Volkswagen logosu!

Reklam
Reklam

2021 Volkswagen Tiguan tasarımı ortaya çıktı

Arka tarafta entegre 4 çıkışlı egzoz sistemi de arka tamponun görünüşünü değiştirmiş durumda. Ayrıca araçta Volkswagen’in yeni logosuna da yer veriliyor. Volkswagen’in rekabetçi bir şekilde Tiguan’ı piyasada tutabilmesi için tabii ki bu değişiklikler yeterli olmayacaktır.

Aracın iç mekanında da büyük değişiklikler yapmasını bekliyoruz. Fakat aracın iç mekanına ait casus fotoğraflar henüz bulunmuyor. Bunların yanı sıra Volkswagen’in Tiguan için motor ünitesinde de 1.5 litrelik hibrit seçeneğini sunmasını bekliyoruz.

Corona virüs nedeniyle tanıtım tarihinde henüz bir netlik bulunmayan 2021 Volkswagen Tiguan için önümüzdeki yaz aylarını beklemek doğru olacaktır.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam