Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2021 yılında alınabilecek en iyi SUV araçlar

Ana sayfa / Otomobil

Şehir ve arazi seyahatleri için ideal bir seçim olan SUV sınıfı otomobiller gerek ülkemizde gerek dünyada tercih ediliyor. Dört çeker olmaları ile dikkat çeken SUV araçlar, bu yıl da pek çok üretici tarafından satışa sunulmuş durumda. 2021 yılında tercih edilebilecek en iyi SUV araçlar derlemesi ile karşınızdayız.

Ford otomobillerde düşük faizli kredi kampanyası

Otomobil denince akla ilk gelen üreticilerden biri olan Ford, 2021 fiyat listesi ile rekabetçi fiyatlarla karşımıza çıkıyor. Güncel fiyatları sizler için derledik.

2021 yılında alınacak en iyi SUV araçlar

2021 yılında alınabilecek epey geniş bir SUV araç listesi bulunuyor. İhtiyacınıza ve bütçenize göre en iyisini seçmek size kalmış.

Reklam
Reklam

En iyi SUV araçlar: Honda CR-V 2021

Honda CR-V 2021

Kendi sınıfında en çok satanlardan biri olan Honda CR-V 2021‘i duymamış olmak çok zor. Geçen yıla göre daha iyi bir tasarımla karşımıza çıkan yeni Honda CR-V, ilk bakışta güvenilirlik sunmayı hedefliyor. Geçen yılın modeline göre bir artı olarak bu yıl benzinli motorun dışında hibrit motor seçeneğinin sunulduğunu da görmekteyiz.

Düşük faizli kredi fırsatıyla Honda Civic 2021 fiyatları

Motosikletleri kadar otomobilleri ile de tanınan Honda, Civic serisini yeniledi. İşte yenilenen serinin üç alt modeliyle Honda Civic 2021 fiyat listesi.

Land Rover Defender

İkonikleşmiş bir SUV olan Land Rover Defender, özellikle yurt dışı pazarında büyük ses getirmişti. Bu yıl yenilenerek karşımıza çıkan Defender eskisinden çok daha iyi. Gerek malzeme kalitesiyle, gerek tasarımıyla üst sınıf olduğunu belli eden Defender, tam da amacına hizmet ediyor.

Volvo XC40

Elektrikli bir SUV olan Volvo XC40, arazi şartlarının zorluğuna rağmen sürücü ile iyi bir ikili olmayı başarıyor. Zengin renk seçenekleriyle dikkatleri üzerine çeken Volvo XC40, günlük kullanım için donatılmış. İçerisinde küçük bir çöp kutusu, torpido gözünde çanta askısı gibi küçük ama hoş detaylara sahip olması bizlerden bir puanı alıyor.

Volvo XC60

Bir başka lüks SUV olan Volvo XC60; hem dışarıdan, hem de içeriden lüks izlenimini veriyor. Geniş bir yükseltme listesine sahip olan XC60’ı kendinize göre özelleştirebilirsiniz. Kullanıcı yorumlarına göre kaldırım gibi zeminlerde rahatsız etse de lüks özellikleri bu eksiği kapatıyor. Volvo’nun gelecek yıllarda bu sorunu çözeceğini umuyoruz.

En iyi SUV araçlar: Nissan QASHQAI 

Giriş seviyesi bir SUV olan Nissan QASHQAI, özellikle ülkemizde fiyatından ötürü yoğun ilgi görüyor. Teknik özellikleri itibariyle orta düzey olan QASHQAI’nin fiyatına göre sunduğu performans oldukça iyi. Bu da onun 2021 yılında alınabilecek en iyi SUV araçlar listesinde olmasını sağlıyor.

En iyi SUV araçlar: Volkswagen Tiguan

Volkswagen’in orta seviye SUV’u Tiguan arazi dostu olmasıyla dikkat çekiyor. 7 kişilik alana sahip olması geniş aileler için de bir tercih olabilmesini sağlıyor. Oldukça zengin renk seçenekleri ve motor yükseltme seçenekleri olması da bir artı. Aracın özellikle iç tasarımın basit olması, sadelik arayanları cezbetmekte.

Toyota C-HR Hybrid

Adından da anlaşılabileceği gibi hibrit bir otomobil olan C-HR orta sınıfın en iyilerinden bir tanesi. Küçük dokunuşlarla büyük faydalar sağlaması onu dikkat çeker bir hale getiriyor. Adaptif hız sabitleme sistemi, akıllı şerit takip sistemi, yaya ve bisikletli algılama özellikli ön çarpışma önleyici sistem ve otomatik yanan uzun farlar özellikleri ile geliyor olması da önemli etkenler.

En iyi SUV araçlar listesinde en beğendiğiniz hangisi? Yorumlarda fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam