Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2021 yılında Twitch’in en çok izlenen oyunu belli oldu!

Ana sayfa / Sosyal Medya

Twitch’te her yıl hangi oyunun saat bazında ne kadar izlendiğini tespit eden Rainmaker.gg ve StreamElements State, 2021 yılında en çok izlenen oyunlara dair istatistiklerini paylaştı. Buna göre geçtiğimiz yıl 800 milyon saat izlemeyle birinci sırada yer alan Grand Theft Auto V, 2021 yılında da Twitch platformundaki liderliğini kimselere kaptırmadı.

GTA’ya rakip olacak Saints Row’dan yeni bilgiler geldi!

Dünyanın en sevilen açık dünya oyun serilerinden biri olan Saints Row, 2022'de geri dönüyor. İşte oyuna dair yeni bilgiler...

GTA V, Twitch dünyasına damga vurdu!

İlk olarak 2013 yılında Xbox 360 ve PS3 için piyasaya sürülen GTA V fırtınası dinmek bilmiyor. Geçtiğimiz yıl 800 milyon saat izlenmeyle Twitch dünyasının açık ara en çok takip edilen oyunu olan GTA V, bu yıl da tahtını kaptırmadı. 2020 yılındaki izlenme saatini tam 1.3 milyar artırmayı başaran Rockstar Games efsanesi, bu yıl boyunca tamı tamamına 2.1 milyar saat boyunca izlendi.

Reklam
Reklam

Saat bazında en çok izlenme istatistiğinde lider olan GTA V, kategori kıstasında ise ikinci sırada kaldı. Yayıncıların oyun oynamadan, sohbet penceresindeki kullanıcılarla muhabbet ettiği ‘Sadece Sohbet’ (Just Chatting) kategorisinin birinci sırada yer aldığı istatistiksel alanda, GTA V ikinci sırayı kaptı.

Gelelim oyun kategorisinde GTA V’in ardında yer alan diğer isimlere… Dünyanın halen en çok oynanan MOBA’larından biri olan League of Legends, 1.8 milyar saatlik izlenme süresiyle ikinci sırada yer aldı. LoL, geçtiğimiz yıl 1.4 milyar saat boyunca izlenmişti. Ünlü MOBA’nın ardından gelen yapımlarsa Fortnite, Valorant, Minecraft, Call of Duty: Varzone, Counter Strike: Global Offensive, Apex Legends ve Dota 2 oldu.

SDN Twitch kanalımızda ilk canlı yayınımızı yaptık!

Yeni canlı yayın odamızda Twitch kanalımız üzerinden hediyeli canlı yayın ile sizlerle buluştuk.

2021 yılında piyasaya çıkan yapımlar arasında Twitch’te en popüler oyun New World oldu. Amazon tarafından geliştirilen yapım, ancak sadece 259 milyon saat izlendi ve en çok izlenen 18. Twitch oyunu olmayı başardı. Peki sizler GTA V gibi 8. yılını devirmiş bir yapımın halen zirvede olabilmesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmında paylaşmayı lütfen ihmal etmeyin.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam