Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2022 IMEI kayıt ücretleri ve daha fazlası belli oldu!

Ana sayfa / Haberler

Akıllı telefon fiyatları artan kur ve vergiler nedeniyle yükselmeye devam ediyor. Bu nedenle pek çok kişi yurt dışından cihaz alma seçeneğini değerlendiriyor. Ancak kullanıcıların başka ülkelerden getirdikleri ürünleri ellerini kollarını sallayarak kullanmaları mümkün değil.

Bunun için öncelikle IMEI kayıt ücreti ödemek ve yasal olarak cihazı ve numarasını listelemek gerekiyor. Ne yazık ki ekonomideki dalgalanmalar bu ücretleri de etkiliyor. Son olarak açıklanan yeniden değerleme oranlarıyla beraber fiyatlar da değişiyor. İşte 2022 IMEI harcı ve daha fazlası!

Apple Türkiye, iPhone’ların yeni fiyatlarını açıkladı!

Apple Türkiye, birkaç gün önce satıştan kaldırdığı ürünlerini yeniden piyasaya sundu. Ancak fiyatlar zamlı bir şekilde yenilendi!

Reklam
Reklam

2022 IMEI kayıt, pasaport harcı ile birlikte trafik cezaları ve fazlası belli oldu

Bugün Resmi Gazete‘de yayınlanan Vergi Usul Kanunu Tebliği gereğince, yüzde 9,11 olan yeniden değerleme oranı bu yıl yüzde 36,20 oranına ulaştı. Bu oran, pasaport, ehliyet, motorlu taşıtlar vergisinden trafik cezalarına kadar birçok kalemin yeni fiyatını belirleyecek.

Aralarında yurt dışından getirilen telefonlar için pasaporta IMEI kayıt harcının etkinlendiği, 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren ödeyeceğimiz yeni harçların tam listesi şu şekilde:

Yeni harç fiyatlarını nasıl buldunuz? Forum konumuzda birlikte tartışalım.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam