Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2022 MacBook Air hakkında tüm bilinenleri değiştirecek iddia

Ana sayfa / Mac

Apple, 8 Mart etkinliğinde M1 Max ve yepyeni M1 Ultra çipli Mac Studio ile karşımıza çıktı. Haftalar önce Bloomberg yazarı Mark Gurman, Apple Bahar Etkinliği kapsamında miniLED ekranla donatılan M2 çipli bir MacBook Air tanıtılacağını da iddia etmişti. Ancak beklenen olmadı, yeni bir MacBook modeli görmedik.

Şimdi de 2022 model MacBook Air hakkında önceki sızıntıları boşa çıkaran bir başka söylenti ortaya atıldı. Ünlü analist Ming-Chi Kuo’ya göre Apple tamamen yeni bir tasarıma sahip MacBook Air’i bu yıl içinde tanıtacak. Ancak cihaz M2 çiple gelmeyecek.

M1 Ultra işlemcili Mac Studio tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı

Apple, bugün düzenlediği Apple Peek Performance etkinliğinde yeni Mac modelini tanıttı. İşte Mac Studio özellikleri ve fiyatı.

Reklam
Reklam

2022 MacBook Air için M1 çip iddiası

Ming-Chi Kuo’nun “kuvvetle muhtemel” vurgusu yaparak aktardığı bilgiye göre 2022 model MacBook Air, Apple M1 çip ile gelecek. Ayrıca Mark Gurman’ın iddiasının aksine, Kuo dizüstü bilgisayarda miniLED ekran bulunmayacağını söylüyor.

Geçtiğimiz yıl, yeni MacBook Air’in iPad Pro’yu akıllara getiren düz kenarlı bir tasarıma sahip olacağı da ortaya çıkmıştı.

2022 MacBook Air hakkında bir başka iddia: renk tarafında. Bilindiği üzere dizüstü bilgisayarın halihazırda Gümüş, Uzay Grisi ve Altın renkleri bulunuyor ve bu yıl Yıldız Işığı, Gece Yarısı ve Mor renk seçeneklerinin de satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Apple, 8 Mart etkinliğinde iPhone 13 ve iPhone 13 Pro‘ya da yeşil renk seçeneği ekledi.

2022 MacBook Air’in sızdırılan görüntüsü. Kaynak: 9to5Mac

Öte yandan Ming-Chi Kuo, yeni MacBook Air’in 2022’nin ikinci veya üçüncü çeyreğinin sonlarında seri üretime geçeceğini söylerken; M1’in devamı olan M2 çipinin ise bu yıl gelmesini beklemediği bilgisini paylaştı.

2022 MacBook Air modelinden neler bekliyorsunuz? Görüşlerinizi yorum kısmında veya SDN Forum’da paylaşabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam