Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2022 model Opel Astra tanıtıldı: İşte öne çıkan özellikleri

Ana sayfa / Otomobil

Opel’in en sevilen modellerinden birisi olan Astra’nın yeni jenerasyonu tanıtıldı. Baştan sona yenilenen tasarımı ile öne çıkan yeni Opel Astra, PSA altyapısıyla dikkat çekiyor. C segmenti hatcback sınıfının en yeni üyesi 2022 model Astra, yeni nesil donanım özellikleri ve imajıyla rakiplerine karşı iddialı bir tavır sergiliyor.

Yeni 2021 Opel Mokka Türkiye’de! İşte fiyatı

Opel'in güncel tasarım dilini tamamen hayata geçirdiği ilk modeli yeni Mokka, Türkiye’de satışa sundu. İşte 2021 Opel Mokka fiyatı

Yeni Opel Astra teknik özellikler

Benzinli ve dizel olmak üzere iki farklı motor seçeneğine sahip olacak yeni Astra’nın güç değerleri 110 bg ile 225 bg arasında olacak. Bunlara ek olarak 180 bg ve 225 bg olmak üzere iki farklı plug-in hibrit seçeneği de yeni Opel Astra’da kullanıcılara sunulacak.

6 ileri manuel ve 8 ileri tam otomatik olmak üzere farklı şanzıman ve güç ünitesi özelliklerine sahip otomobil, teknik detaylar açısından sınıfındaki rakiplerine göz kırpıyor.

Yüksek oranda baştan aşağı dijitalleşen otomobil, neredeyse araçtaki tüm seçeneklere 10 inç‘lik multimedya ekranı üzerinden erişim imkanı sunuyor. Buna ek olarak üç kollu yapıdaki direksiyon simidinin arka tarafında da 10 inç’lik bir dijital gösterge panelinin bulunduğunu belirtelim.

Teknolojik donanımın yanı sıra Opel Astra, markanın Insignia modelinde öne çıkan matrix LED farlara sahip. Yeni Opel Astra’nın sunulan diğer özellikleri ise şöyle: Dur/kalk özellikli adaptif hız sabitleyici, kör nokta uyarı sistemi, trafik işareti algılama sistemi, otomatik acil durum sistemi, 360 derece kamera ve head-up display vs.

Ek olarak otomobil yorumcularına göre yeni Opel Astra’nın geçtiğimiz aylarda satışa sunulan Opel Mokka’ya benzetildiğini belirtelim.

Yeni otomobili ile ilgili sipariş alımlarını sonbahar aylarında açacağını belirten Opel, ilk teslimatları da 2022’nin başında yapacağını ifade ediyor. Ayrıca Opel, bu modelin içten yanmalı motora sahip, son nesil olacağını da açıkladı. Yeni Opel Astra’nın fiyatına ilişkin herhangi bir açıklama bulunmuyor.

Yorum Ekleyin