Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2022 Volkswagen Amarok’tan ilk görüntüler paylaşıldı!

Ana sayfa / Otomobil

Son zamanlarda Avrupa pazarında pick-up ilgisi artmaya başladı. Özellikle markaların piyasaya sürdüğü yeni nesil pick-uplar birçok kullanıcının ilgisini çekmeyi başarıyor. Bu durumdan yararlanarak Alman üretici Volkswagen, pick-up pazarını ele geçirmek istiyor.

Bir zamanlar ülkemizde de satılan birinci nesil Amarok, Avrupa’da ve ülkemizde çok sevilmişti. Tekrardan üretime geçmesi beklenen pick- up modelinin 2. nesline ait teaser görüntülerini Volkswagen tarafından yayınlandı.

Volkswagen’den zam yağmuru! İşte yeni fiyatlar

Yeni bir araba almak isteyenleri üzen haber geldi. Volkswagen, otomobil fiyatlarında güncellemesi yaptı. İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam

Volkswagen Amarok yeni nesliyle ilgi çekecek!

Volkswagen, yeni nesil Amarok için Ford ile anlaşma yaptı. Bu anlaşma sonucunda Avrupalı Ford Ranger ile Volkswagen Amarok kardeş otomobiller olacak. Geçtiğimiz günlerde Ford Ranger tanıtımı gerçekleştirilmişti. Tanıtım ardından yeni Amarok merak konusuydu. Sonunda Volkswagen merakımızı giderdi ve Amarok’a ait teaser görsellerini yayınladı. Bu görseller aracın eskiz tasarımlarını barındırıyor.

Volkswagen açıklamasında her ne kadar Volkswagen DNA’sına sahip olacak dediyse de görsellere bakılınca ortak parçaların kullanıldığı göze çarpıyor. Dış tasarıma baktığımızda aracın kaslı ve dikkat çekici bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Araçta yeni nesil Volkswagen modellerinden alışık olduğumu LED ön bar dikkat çekiyor.

Aracın arkasına dair bir görsele yer verilmedi. Büyük ihtimalle aracın arkası Ford Ranger’ın tasarımına benzer bir tasarıma sahip olacak. Bunların yanında aracın çamurlukları Ford Ranger’a göre çok daha şişkin olacak. Bu sayede araç kardeşinden biraz daha kaslı ve güçlü gözüküyor.

Aracın iç mekan görsellerine bakılırsa Ford Ranger‘da olduğu gibi büyük bir multimedya ekranı bizleri karşılayacak. Önceki modellerde bu ekranlar yatay şekilde konumlandırılırken şimdi dikey olarak konumlandırılıyor. Bu ekran Volkswagen’in kendi yazılımını içerecek. Ayrıca araçta önceki nesilde olduğu gibi manuel el freni yerine elektronik park freni bulunacak.

Aracın motor seçenekleriyle ilgili iddialar mevcut. İddialara göre araç, Volkswagen Amarok R olarak adlandırılan bir versiyona sahip olacak. Bu versiyonda bizleri benzinli bir V6 motor karşılayacak. Araç, Arjantin ve Güney Afrika‘da üretilecek. Aracın 2022 yılında tanıtılması bekleniyor. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce Volkswagen Amarok nasıl olacak? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi aşağıda belirtmeyi unutmayın.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam