Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2022 yılında iPhone 7 alınır mı?

Ana sayfa / SDNTV

iPhone 13 yakın zamanda tanıtıldı ve Apple Store’daki yerini aldı. Fakat yeni nesil için açıklanan fiyatlar, çoğumuzun gözünü korkutuyor. Buna rağmen güncel bir iPhone sahibi olmak isteyenlerin kafasında “iPhone 7 alınır mı?” soruları oluşturabiliyor. Pek iPhone 7 2022 yılında hala alınır mı?

iPhone 7 2022’de beklentileri karşılar mı?

Dilerseniz sözü uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

iPhone 7 satın almak için: https://app.hps.im/d7ct/6d0787fd

IPS teknolojisine sahip 4.7 inç ekranlı iPhone 7, tek elle kullanıma son derece müsait. 1334×750 piksel çözünürlüklü ekranı bulunan cihazda 326 PPI, 1400:1 kontrast ve 3D Touch teknolojisi bulunuyor. Wide Color Gamut Display özelliğinin eklendiği iPhone 7’nin ekranı, iPhone 6s vs 6 modellerine göre göze daha iyi gelen bir deneyim sunuyor.

iPhone 7’ye dört çekirdekli Apple 10 Fusion işlemcisi güç veriyor. 16 nm üretim sürecine sahip dört çekirdekli işlemci ilk gelen bilgilere göre yoğun iş gücü altında 2.4 GHz hıza erişebilecek. Apple‘a göre bu işlemci selefine göre CPU tarafından %40, GPU tarafından ise %50 daha güçlü.

iPhone 7, 12 megapiksel çözünürlüklü bir kameraya sahip. Daha büyük bir sensörün yer verildiği iPhone, OIS özelliğini donanımsal anlamda destekliyor. Cihazda yer alan 1/2.6 inç büyüklüğündeki sensör, selefine göre daha iyi renk ve alan derinliği sağlayacak. Arka kameraya bu defa çift LED flaş yerine dört LED’li True Tone Flash eşlik ediyor. iPhone 7’de ayrıca daha büyük bir lens kullanılıyor. iPhone 6s serisinde arka kameralarda f/2.2 lenslere yer veren Apple, yeni nesil iPhone’da ise  f/1.8 diyafram açıklığına sahip lens kullanıyor.

iPhone 7 teknik özellikleri

Yorum Ekleyin