Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2022 yılının en iyi hamilelik uygulamaları

Ana sayfa / Rehber

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte başta hamilelik süreci olmak üzere birçok alanda yapay zeka destekli uygulamalar aktif olarak kullanılmaya başlandı. Sizler için 2022 yılının en iyi hamilelik uygulamalarını derledik.

2022 yılının en iyi hamilelik uygulamaları

Paylaştığımız uygulamalar, ebeveynlerin hamilelik sürecinde bilgi edinebilmesi için geliştirilmiştir. Süreç boyunca herhangi bir sağlık sorunu yaşadığınızda öncelikli olarak doktorunuza başvurmanızı tavsiye ediyoruz.

En iyi döviz kuru takip uygulamaları [2022]

Dolar ve Euro gibi para birimleri TL karşısında değer kazanmaya devam ederken, en iyi döviz kuru takip uygulamaları listesi hazırladık.

Reklam
Reklam

Pregnancy Tracker – BabyCenter

Ücretsiz uygulamalar arasında en çok tercih edilenlerden biri olan Pregnancy Tracker – BabyCenter, hem iOS hem de Android platformunda mevcut. Hamilelik süreci ve bebek gelişimi için yararlı makaleler ile karşımıza çıkıyor.

Uygulama sayesinde tüketeceğiniz yiyecekler ve kullanacağınız ürünlerin hamilelik sürecinde herhangi bir sorun yaşatıp yaşatmayacağını öğrenebilirsiniz. Ayrıca uygulamada doktorunuz ile paylaşabileceğiniz doğum tercihleri formu kısmı da yer alıyor.

Uygulamanın tek eksi yanı, kullanıcıları yoğun reklama maruz bırakması.

Ovia Pregnancy Tracker

Ovia Pregnancy Tracker adlı uygulama da hem App Store hem de Google Play Store’da mevcut. Ücretsiz olarak sunulan uygulama, hamilelik takibi konusunda oldukça başarılı. Uygulama ayrıca kullanıcılara kişiselleştirilebilen bebek anotomisi gelişimi menüsü sunuyor.

3 boyutlu fetüs tasarımının da yer aldığı uygulamada yemek, ilaç ve bebek sağlığını etkileyen diğer alanlar ile ilgili makaleler mevcut. Ovia Pregnancy Tracker, doktorların ve hamilelerin işlerini kolaylaştıracak şekilde tasarlandı.

Pregnancy & Baby Tracker WTE

Kullanışlı arayüze sahip olan Pregnancy & Baby Tracker WTE, ücretsiz olarak sunuluyor. Hem iOS hem de Android cihazlarla uyumlu olan uygulamada bebeğinizin 3D görüntülerini, anatomik gelişimi hakkında bilgileri, kendi vücudunuzdaki değişiklikleri ve yaygın semptomları takip edebilirsiniz.

Çocuk sahibi olabileceğiniz en uygun dönemi sizin için hesaplayan uygulama, sosyal ağ özelliği sayesinde diğer anneler ile sohbet imkanı da sunuyor.

The Bump – Pregnancy Tracker

Ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan The Bump – Pregnancy Tracker, rakiplerinde yer alan birçok özelliğe sahip. Yumurtlama dönemi ve annelik başta olmak üzere birçok konuda uygulama üzerinden makale okuyabilirsiniz. The Bump – Pregnancy Tracker, iOS ve Android cihazlarla uyumlu.

WebMD Pregnancy

Sadece iOS kullanıcılarına hitap eden WebMD Pregnancy uygulamasını ücretsiz olarak App Store’dan indirebilirsiniz. Hamilelik döneminizi tıbbi olarak detaylı bir şekilde takip etmek istiyorsanız WebMD Pregnancy beklentilerinizi karşılayacaktır. En iyi hamilelik uygulamaları listemizin sonuncusu olan WebMD Pregnancy, eşiniz için de yararlı makaleler içeriyor.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam