Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2022 yılının en iyi teknolojik ürünlerini seçtik!

Ana sayfa / SDNTV

2023’e iki gün kalırken iyisiyle kötüsüyle birçok teknolojik ürünü ShiftDelete.Net YouTube kanalımızda sizler için inceledik. 2022 yılının son günlerinde SDN Genel Yayın Yönetmeni Tolga Cem Küçükyılmaz ve SDN editörü Furkan Karaca bu yılın en’lerini seçti.

2022 yılının en iyi teknolojik ürünlerini seçtik!

Listemizdeki ürünlerde satın almak için buraya tıklayın

Listemizin en iyi TV kategorisinde Furkan, Philips 65OLED807 modelini seçti. 65 inç boyutunda 4K çözünürlüğündeki akıllı TV, 4 taraflı Ambilight ve 40 Watt RMS gücünde hoparlörler ve 30W sub-woofer ile beraber hem ses hem görüntü hem de ambiyans noktalarında öne çıkıyor.

Reklam
Reklam

Oyuncuların aradığı en önemli donanımlardan olan ekran kartı tarafında ise Asus TUF RTX 4090 ekran kartı bu yılın en iyi oyuncu ekran kartı oldu. Nvidia RTX 4000 serisinin en büyük yeniliklerinden biri olan DLSS 3.0, yapay zekaya ek olarak RTX 40 serisinde yer alan 4. nesil Tensör çekirdekleri ve yine yeni nesil GPU’larda yer alan optik akış hızlandırıcıdan gücünü alıyor.

Akıllı telefon ve bilgisayarın yanında hayat kurtaran ve içerik tüketimi, not alma için pratik çözümler sunan tablet kategorisinde ise seçimimiz Samsung Galaxy Tab S8+ Ultra oldu. Geniş 14,6 inçlik Süper AMOLED ekranı ve 120 Hz yenileme hızıyla üst seviye bir deneyim için maksimum ekran-gövde oranı sağlayan 6,3 mm ince çerçeve ile geliyor. Bugüne kadarki en ince ve hafif, aynı zamanda en güçlü gövdeye yerleştirilen ekranıyla, Galaxy Tab S7 serisi ile kıyaslandığında çizilmeye yüzde 30, bükülmeye ise yüzde 40 oranında daha dayanıklı Armor Alüminyum malzemeye sahip.

Artık bir akıllı telefon alırken herkesin ilk baktığı veri ve deneyim olan en iyi akıllı telefon kamerasında ise liderliği Huawei Mate 50 Pro aldı. DxOMARK’a göre de fotoğraf konusunda zirvede olan cihaz, diğer özellikleri ile de beğeni topluyor.

En iyi işlemci olarak ise Intel Core i9-13900K yer aldı. Intel Core i9-13900K 13. Nesil Raptor Lake amiral gemisi PCIe Gen 5 desteği sunacak. Daha önce gelişmiş oyun performansı için yüzde 55 artırılmış önbellek sunulacağı belirtilen işlemci, Singularity Ashes” oyununun benchmark testinde ortaya çıktı. Test sonucunda i9-13900K’nın test örneği puanları, i9-12900K ile hemen hemen aynı olduğu gözlemlendi.

Listemizin diğer üyeleri ise şu şekilde:

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam