Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2023 BMW 5 Serisi, kamuflaj ile görüntülendi

Ana sayfa / Otomobil

BMW, G60 kasa kodu ile piyasaya süreceği 5 Serisi modellerini test etmeye başladı. 2023 BMW 5 Serisi casus fotoğrafları ortaya çıktı.

Ortaya çıkan bilgilere göre, BMW 5 Serisi artık i5 adı verilen elektrikli versiyona sahip olacak. Şirketin en çok satılan modellerinden biri olan BMW 5 Serisi, otomobil tutkunlarının karşısına elektrikli araç alternatifiyle çıkacak.

Yeni Audi Q8 fiyat listesi

Sizler için Yeni Audi Q8 modelinin tek donanımının özellikleriyle birlikte bir fiyat listesi hazırladık. İşte fiyatlar...

Reklam
Reklam

2023 BMW 5 Serisi, küçük ızgara ile dikkat çekiyor

Kamuflajlı olarak görüntülenen G60 kasa koduna sahip BMW 5, tasarım konusunda akıllarda soru işareti bıraktı. Bazı analistler, yeni modelin BMW 4 Serisi benzeri bir tasarım ile gelmesi durumunda şirketin müşteri kaybedeceğini belirtti.

Sızdırılan bilgilere göre, yeni 5 Serisi tasarımı geleneksel olacak. BMW, radikal tasarım değişikliklerini sadece 7 Serisi kullanıcılarına yansıtacak.

Sızdırılan fotoğraflardaki ızgara boyutları dikkat çekiyor. Bir süredir eski modellere göre büyük ızgara tasarımlarıyla karşımıza çıkan BMW, görünüşe göre yeni 5 Serisi ile eski haline dönmeye başladı.

Basit ve sportif tasarım ile karşımıza çıkacağı netleşen yeni BMW 5 Serisi, i5 modeline de ilham verecek. Aynı tasarım ögeleriyle piyasaya sürüleceği tahmin edilen BMW i5 modelinin teknik özellikleri henüz bilinmiyor.

BMW, sevilen elektrikli modellerinden biri olan i3’ün üretimini durduracağını açıkladı. Temmuz ayında üretimin durdurulmasıyla birlikte elektrikli Sedan ve SUV modellerine ağırlık verileceği tahmin ediliyor. i3 modelini iX1‘e dönüştürmek isteyen BMW, elektrikli araç pazarında yükselmek için çalışmalarını hızlandırdı.

2023 BMW 5 Serisi tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam