Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2023’ün en iyi bütçe dostu kablosuz kulaklığı: QCY T13 X!

Ana sayfa / Advertorial

Dünya genelinde en iyi 5 Bluetooth kulaklık markası dediğimizde artık QCY ismi öne çıkıyor. Yeni QCY T13 X de markanın son ürünü olarak dikkatleri çekmeyi başarıyor. Müzik severler ve net telefon görüşmeleri isteyen kullanıcılar için özel olarak tasarlanan bu yüksek performanslı kablosuz kulaklıklar, kendine has özellikleri ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

QCY T13 X hakkında her şey!

QCY T13 X modelinin başlıca özellikleri arasında 4 adet gürültü önleme mikrofonuyla geliyor oluşu dikkat çekiyor. Bu özellik, son derece net telefon görüşmeleri yapmanızı sağlarken, rüzgar gürültüsünü engelleyerek çağrı kalitesini optimize ediyor.

Kulaklıkların şaşırtıcı derecede uzun olan 30 saatlik pil ömrü, uzun süreli kullanım isteyen kişilerin gözüne çarpan ilk detay olacaktır. Ayrıca, sadece 10 dakikalık şarjla 1 saatlik müzik dinleme süresi sunduğunu da belirtelim.

Reklam
Reklam

Fiyat performans TWS kulaklık arayanlara: QCY T13 ANC!

Gerçek kablosuz bluetooth kulaklık pazarında fiyatı ve özellikleri ile öne çıkan QCY T13 ANC neler sunuyor?

Bluetooth 5.3 çipine sahip olan QCY T13 X, düşük gecikme süresiyle yüksek kaliteli ses deneyimi sunuyor. Kullanmış olduğu 7.2 mm yün kağıt biyo-diyafram dinamik sürücüsü kompakt tasarımına rağmen etkileyici derecede kaliteli ve güçlü bir ses sağlıyor.

Estetik açıdan da dikkat çeken QCY T13 X, kabuk benzeri tasarıma sahip şarj kutusuyla da şık duruyor. Tabii tasarımın kullanışlılıktan ödün vermediğini söyleyelim. Zira oldukça hafif olan kulaklıklar, uzun süreli kullanımda bile konfor sunuyor.

Buna ek olarak QCY T13 X, QCY’nin özel uygulaması ile birleşerek kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuyor. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar, ses deneyimlerini istedikleri gibi özelleştirebilir ve kulaklıkları kendi tercihlerine göre ayarlayabilirler.

Genel itibariyle baktığımızda ise QCY T13 X’in 2023’ün en iyi bütçe dostu kablosuz kulaklıkları arasında öne çıktığını söyleyebiliriz. Yüksek performans, uzun pil ömrü ve estetik tasarımıyla tüm beklentileri karşılayacaktır. Son olarak, QCY T13 X fiyatı 499 TL olarak açıklandı.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam