Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

Oylama başladı! Microsoft Store en iyi oyunu seçiyor!

Ana sayfa / Haberler

Microsoft, 2024 yılı için Microsoft Store Yılın Uygulaması / Oyunu Ödülleri adaylık sürecini resmen başlattı. Hem de bu kez herkes katılabiliyor. Ayrıca beğendiğiniz bir uygulama veya oyunu oylamak için satın almaya bile gerek yok. İşte detaylar…

Microsoft, 6 Ağustos’ta yaptığı duyuruda, herkesin bu süreçte adaylık yapabileceğini belirtti. İster bir uygulama geliştiricisi olun, ister sıradan bir kullanıcı, siz de favori uygulamanızı veya oyununuzu aday gösterebiliyorsunuz. Tek şart, aday göstermek istediğiniz uygulamanın 15 Eylül 2024 tarihinden önce yayımlanmış olması.

18 yaşını doldurmuş her kullanıcı, Microsoft Store’da beğendiği bir uygulama veya oyunu aday gösterebiliyor. Ve en güzel kısmı da, bu sürece katılmak için uygulamayı satın almanız bile gerekmiyor. Microsoft, aday gösterilen uygulamaları kullanıcı deneyimi, yenilikçilik, özgünlük ve donanım entegrasyonu gibi kriterlere göre değerlendirecek.

Reklam
Reklam

Microsoft Store için hoşunuza gidecek yenilik kullanıma sunuldu!

Microsoft Store için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncellemeyle birlikte önerilen oyun ve uygulamalar kısmında değişiklik yapıldı.

Kazananlar, 2024 yılının Ekim ayında açıklanacak ve bu yılki Microsoft Store yılın oyunu ve uygulaması ödülleri gerçekten harika. Kazanan geliştirici, özel bir Surface Pro Copilot+ PC ve bir yıllık özel bir uygulama sayfası rozeti kazanacak. Bu ödül, hem prestij hem de teşvik açısından çok anlamlı.

Peki, siz ne düşünüyorsunuz? Favori uygulamanız veya oyununuz hangisi? Aday göstermek istediğiniz bir uygulama var mı? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam