Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

Dolu dolu özellikleri ile 2025 Kia K8 tanıtıldı!

Ana sayfa / Otomobil

Otomobil dünyasındaki yenilikler ve teknolojiler de ilgi çekici olabiliyor. Özellikle gelişen teknoloji sayesinde otomobiller artık farklı bir evreye geçiş yaptı. Kia da bu sektördeki en yenilikçi ve popüler üreticilerden biri olarak yerini alıyor. Bugün Güney Kore’de düzenlediği lansman etkinliği ile birlikte modern görünüme sahip dolu dolu özellikleri ile 2025 model Kia K8 modeli tanıtıldı. İşte Kia K8 özellikleri ve fiyatı…

Kia, tanıttığı yeni modellerinde modern tasarımı takip ederek, güncelliğini korumayı başarıyor. Yeni sedan modeli 2025 Kia K8’de de bu tasarımı ve hissiyatı devam ettirmeyi hedefleyen firma, aracın ön tarafında ince bir aydınlatma barı kullanıyor ve bu barın sağ ve solunda ise dikey olarak konumlandırılmış LED farlar yerini alıyor.

Arka tarafa geldiğimizde artık neredeyse tüm markaların otomobillerinde gördüğümüz boydan boya aydınlatma barı bizleri karşılıyor. Yine de sağ ve sol taraftaki keskinlik arabaya farklı bir hava katmış olacak ki, Kia K8’in yapısı ilk bakışta farklı hissettirmeyi başarıyor.

Reklam
Reklam

Satışlar dip yaptı! Japon otomobil devleri zor durumda

Çin'deki otomotiv pazarında büyük düşüş yaşayan Japon otomobil devleri Toyota, Honda ve Nissan'ın yüzü aylardır gülmüyor.

Ayrıca iç tarafta da modernliğini koruyan marka, tek bir panel olarak tam dijital gösterge ekranı ve bilgi-eğlence ekranı yerleştirmiş. Vites olarak yuvarlak bir buton tercih edilen Kia K8, ambiyans ışığının yanı sıra yüksek kaliteli ses sistemi ile donatılmış ve lansman rengi olarak kahverengi kaplamaya sahip.

Motor özelliklerine geldiğimizde ise Türkiye’de vergi diliminden dolayı çok satılamayan 2.5 litrelik benzinli bir motor bizi karşılıyor. Eğer daha güçlü bir model ararsanız da 3.5 litrelik bir V6 motor da listeye ekleniyor ve bu motorlar sırasıyla 195 ve 296 beygir güç aktarabiliyor. Ayrıca 1.6 litrelik hibrit motor seçeneği de 227 beygir güç ile tanıtıldı.

Gelelim 2025 model Kia K8 fiyatına. Şirket tarafından yapılan duyurularla birlikte K8, 27 bin 300 dolar başlangıç fiyatına sahip oldu. En gelişmiş olan 3.5 litrelik V6 motor seçeneği ve full donanımı ise 37 bin 800 dolardan satılacak. Güney Kore’de satışa sunulan K8’in Türkiye’ye gelip gelmeyeceği henüz belli değil. Peki Kia K8 ülkemize gelse hangi motor seçeneği ile almayı düşünürdünüz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam