Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2025’te tanıtılacak Google Pixel telefonlar sızdırıldı!

Ana sayfa / Akıllı Telefon

Google’ın düzenlediği son etkinlikten bu yana henüz 1 ay geçmesine rağmen 2025 yılında tanıtılması beklenen Google Pixel telefonlar ortaya çıkmaya başladı. Görünen o ki Google, önümüzdeki yıl da büyük bir etkinlik düzenleyecek ve telefon modellerindeki çeşitliliğin önünü kesmeyecek. Sızıntılara göre Google, beş yeni Pixel cihaz daha duyuracak. İşte 2025 yılında tanıtılması beklenen Google Pixel telefonlar…

Geçtiğimiz ay düzenlenen Made by Google etkinliğinde yeni Pixel 9 serisini duyuran Google, 2024 yılında toplamda beş yeni model duyurmuş oldu. Yeni çıkan sızıntılara göre 2025 yılında da firma aynı performansı sürdürecek.

Önümüzdeki yıl boyunca tanıtılacak cihazlardan ilkinin Pixel 9a olması ve Google I/O etkinliğinde tanıtılması beklenirken, telefonun kod adı “Tegu” olarak ortaya çıktı. Mayıs ayında düzenlenmesi beklenen etkinlikle beraber telefonun daha uygun fiyattan ve yeni teknolojilerle tanıtılacağı iddia ediliyor.

Reklam
Reklam

Google Kişiler baştan sona değişiyor: İşte yeni tasarım!

Android ekosisteminin en çok kullanılan uygulamalarından olan Google Kişiler için beklenen güncelleme kapıda. İşte detaylar...

Ortaya çıkan raporda ayrıca Google Pixel 10 serisi de yer aldı. Sızıntılara göre teknoloji devi yeni seride iki boyutta Pro model duyurabilir. Pixel 10’un “Frankel” model adıyla, Pixel 10 Pro’nun “Blazer” adıyla gelmesi beklenirken, “Mustang” kod adıyla Pixel 10 Pro XL öne çıkanlardan olabilir.

Ayrıca bu yıl duyurulan Pixel 9 Pro Fold modelinin üstü olarak duyurulması beklenen Pixel 10 Pro Fold da “Rango” kod adıyla ortaya çıktı. Henüz özellikleri hakkında hiçbir bilgi bulunmayan telefonların Tensor G5 işlemciden güç alacağı tahmin ediliyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam