Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2025’te gelmesi beklenen uygun fiyatlı elektrikli otomobil modelleri! 

Ana sayfa / Otomobil

Elektrikli araç pazarı hızla büyüyor ve 2025 yılında bu büyüme daha da ivme kazanacak gibi görünüyor. Özellikle şehir içi kullanım için ideal boyutlara sahip olan elektrikli araçlar, tüketim ve bakım gibi işletme maliyetleri bakımından sunduğu avantajlar ile tüketicilerin ilgisini çekiyor. Bu segmentte 2025 yılında ülkemize gelmesi beklenen araçları sizler için listeledik.

Çinli üretici BYD’nin Avrupa pazarına sunacağıuygun fiyatlı A segment elektrikli hatchback modeli. Şık ve modern tasarımıyla dikkat çeken Seagull, aynı zamanda oldukça hafif ve aerodinamik bir yapıya sahip. Teknolojisi ve şehir içinde pratik kullanımıyla öne çıkan Seagull fiyatı ile rakiplerinden ayrılıyor. Ayrıca menzili ve makul şarj düzeyi ile şehir dışına çıkmayı düşünenlere de hitap ediyor.

Teknik özellikler :

Reklam
Reklam

Dacia Spring, bütçe dostu elektrikli araç arayanlar için uygun seçeneklerden birisi. Yenilenen sade ve işlevsel tasarımıyla dikkat çeken Spring, aynı zamanda kullanışlı bir iç mekana sahip. Yenilenen iç mekan güncel Dacia ailesinin tasarım diline uygun  şekilde dizayn edilmiş. 

Teknik özellikler :

Fiat Grande Panda

Fiat Panda, uzun yıllardır şehir içi kullanım için tercih edilen bir model. Yeni versiyonu ile çok daha ilgi çekici görünüyor. Şık tasarımı ve geniş iç mekanıyla dikkat çeken Grande Panda, aynı zamanda oldukça pratik bir araç. Hem elektrikli hem de hibrit seçeneklerle geliyor.

Teknik özellikler :

Citroen E-C3

Fransız markanın elektrikli araç ailesindeki en yeni üyesi olacak. Şık ve modern tasarımıyla dikkat çeken E-C3, aynı zamanda oldukça konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. Uzun menzili ve hızlı şarj olanağıyla öne çıkan E-C3, şehir içi kullanım için ideal bir seçenek olarak görünüyor. Şunu da ekleyelim, 7 kişilik versiyonu da gelebilir, bu yönüyle de sınıfında ilgi çeken bir konumda yer alıyor.

Teknik özellikler :

Opel Frontera

Opel’in 1995 ve 2002 yılları arasında ürettiği uygun fiyatlı arazi aracı Frontera, mayıs ayında yapılan lansman ile yeniden karşımıza çıktı. Tasarımı yeni Opel Vizör paneli ve geniş çamurluk tasarımı ile dikkat çekiyor. E-C3 ile benzer şekilde 7 kişilik bir versiyonu görmemiz mümkün. 

Teknik özellikler :

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam