Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2099 TL’ye 3D Smart TV Fırsatı

Ana sayfa /

LG‘nin 42LA740S model kodlu 106 ekran 3D Smart TV‘si Hepsiburada.com‘daki Günün Fırsatı bölümünde indirimli fiyata satın alınabiliyor.

Şık tasarımıyla yaşam alanınıza estetik boyut kazandıracak LG 42LA740S‘in teknoloji özelliklerinin çekirdeğinde kuşkusuz DualPlay gözlükleri ile birlikte 3D özelliği başı çekiyor, ancak akıllı TV‘nin sahip olduğu yetenekler bununla sınırlı değil.

Reklam
Reklam

1920 x 1080 piksel çözünürlükte görüntü sunumuna sahip TV’de ekranın en/boy oranı ise 16:9. Kişileştirilebilir LG Smart Menü’sü ve şık kumandasıyla dikkat çeken LG 42LA740S, MHL kablo vasıtasıyla akıllı telefona bağlanabiliyor; böylelikle telefondaki HD görüntüyü TV’ye aktarabilmek mümkün oluyor.

Görüntüyü 2D’den 3D’ye dönüştürme, Miracast teknojisi ile akıllı telefon ekranını kablosuz olarak TV‘ye aktarmak, Wi-Fi, Uydu alıcısı, DLNA desteği gibi özellikler de LG‘nin bu modelinde yer alan özellikler arasında yer alıyor. Modelin görüntü tarama hızı da 800Hz. Ürün stoklarla sınırlı ve günün fırsatı kampanyasının sona ermesine sayılı saatler kaldı. Acele edin, fırsatı kaçırmayın!

LG 42LA740S modelini Hepsiburada.com üzerinden satın almak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Bu Bir Reklamdır.

:: LG’nin 42LA740S modelinin özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam